ECOMM 2017 in Maastricht

Maastricht is komend jaar host van het internationale verkeerscongres European Conference on Mobility Management (ECOMM) van 31 mei – 2 juni 2017. Houd deze datum alvast vrij. U kunt zich al inschrijven als deelnemer. Verder is het tot 16 december 2016 mogelijk om ideeën voor presentaties in te dienen.

De organisatie van conferentie is in handen van Maastricht Bereikbaar, Gemeente Maastricht, Provincie Limburg en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en wordt ondersteund door Universiteit Hasselt en NHTV in Breda. Het congres vormt het belangrijkste Europese platform voor beleidsmedewerkers, verkeerskundigen en wetenschappers op het gebied van mobiliteitsmanagement. 

Ideeën voor presentaties

Het thema van het congres is 'samenwerken aan leefbare steden'. Hebt u een aansprekend mobiliteitsvoorbeeld of regionale informatie waarover u een presentatie wilt geven tijdens de conferentie? Dan is het tot 16 december 2016 mogelijk om ideeën in te dienen bij de organisatie van ECOMM 2017. U geeft daarbij aan over welk onderwerp u een presentatie wilt geven en wat voor soort presentatie u geeft.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de conferentie, wilt u zich inschrijven als deelnemer of wilt u op een andere manier bijdragen aan het slagen van de conferentie, kijk dan op www.ecomm2017.com.