E-bike zomeractie succes

De e-bike zomeractie van Maastricht Bereikbaar is een groot succes geweest. In de periode van 24 juli tot en met 3 september konden mensen die wonen of werken in en om Maastricht gratis een week lang een e-bike uitproberen.

Al snel waren praktisch alle e-bikes gereserveerd. De overweldigende animo heeft ertoe geleid dat de actie is uitgebreid: in september mochten mensen drie weken lang een fiets lenen. In totaal zijn 150 werknemers in de zomer één of meerdere weken naar het werk gefietst.

Maastricht Bereikbaar geeft ook de komende tijd alle ruimte aan de fietser. Het huidige project 'probeer een e-bike' stopt, maar begin 2015 komt een nieuwe probeeractie met e-bikes en wellicht ook met andere tweewielers. Wilt u meedenken of heeft u tips of ideeën? Laat het ons weten via onze facebookpagina

Een tip voor mensen die graag willen e-biken: onze leverancier zal eind dit jaar een groot deel relatief nieuwe e-bikes gaan verkopen. Like ons op facebook en we laten u weten wanneer de verkoop start.