E-bike uitgereikt aan winnaar actie 'Stal uw fiets slim en win!'

Tijdens Magisch Maastricht konden bezoekers van het centrum meedoen aan de actie 'Stal uw fiets slim en win'. Hiermee maakten ze onder andere kans op een fiets of e-bike naar keuze. Hans Königs is de winnaar van de actie, hij ontving op 25 maart 2017 de gewonnen e-bike.

Iedereen die tijdens de drukke decemberdagen een fiets stalde in de deelnemende fietsenstallingen in het centrum van Maastricht, kreeg een actiekaartje en maakte daarmee kans op prijzen. Maar liefst 17.450 kaartjes zijn uitgedeeld tijdens de deelnameperiode. Hiervan zijn 6.597 codes ingevuld op de website van Maastricht Bereikbaar. Hieruit is willekeurig een winnaar geselecteerd voor de e-bike. Dit was Hans Königs.

Blije verrassing

Op zaterdag 25 maart 2017 kon hij zijn gewonnen e-bike in ontvangst nemen bij Halfords Brusselsepoort in Maastricht. Voor Hans Königs was het winnen van de e-bike een blije verrassing: "Rond de feestdagen moesten we veel in de stad zijn. We hebben met het hele gezin kaartjes gespaard. We vonden de actie een slim idee om de stad te ontlasten tijdens de drukke decemberdagen. De prijs is voor ons een mooie beloning voor het vele fietsen, we gaan er samen gebruik van maken".