Deelname Zweit Veur Leid

Maastricht Bereikbaar deed samen met een aantal partners op zondagmiddag 17 januari met een team hardlopers mee aan Zweit Veur Leid. Tijdens deze Maastrichtse sponsorloop wordt geld ingezameld voor goede doelen in de regio.

Het team van Maastricht Bereikbaar bestond uit zo'n 30 deelnemers van het programmabureau zelf en van onze aangesloten werkgevers en samenwerkingspartners Maastricht UMC+, Gemeente Maastricht, Vodafone, Rijkswaterstaat, Maastro, L1, Mercedes Benz CAC, projectbureau A2 en WML. Een mooie manier om onze samenwerking verder te versterken. We bedanken de deelnemers voor hun sportieve inzet!

Parcours door A2-tunnel

Jaarlijks staat Maastricht begin januari in het teken van Zweit Veur Leid. De deelnemers lopen 1, 2 of 3 rondjes van 4 kilometer op een uniek parcours door Maastricht. Dit jaar deden er maar liefst 2.500 deelnemers mee, een record. Bijzonder tijdens deze editie was dat een deel van het parcours door de A2-tunnel liep. In totaal is er € 101.995,- bij elkaar 'gezweit' voor 4 lokale goede doelen.