Citytrip-winnaar: Mark Geurts

Tijdens de afsluiting van de Noorderbrug deze zomer, maakten deelnemers aan het programma Zuid-Limburg in Beweging kans op een citytrip ter waarde van € 400,-. Mark Geurts is de winnaar. Hij liet zijn auto staan en fietste zijn loten voor de winactie bij elkaar. Proficiat!

Van auto naar fiets

Het fietsen is Mark goed bevallen. Hij laat ons weten:“Door alternatieve fietsroutes te gebruiken in plaats van de gebruikelijke woon-werk autorit, heb ik de files kunnen vermijden. Het programma heeft mij tevens de definitieve switch van auto naar fiets doen maken, waarbij ik de voortgang van de werkzaamheden aan de Noorderbrug ook nog van heel nabij heb kunnen volgen.” Mark is zijn trip nog aan het plannen: “Het is nu de planning met deze hoofdprijs een citytrip naar Sevilla in het voorjaar 2018 te maken.” 

Meer slimme reizigers

Steeds meer mensen helpen ons om Maastricht bereikbaar te houden. Bijvoorbeeld door (wat vaker) de fiets, trein of bus te pakken, via een P+R te reizen, de spits te mijden of een dagje thuis te werken. Benieuwd naar hun verhalen? Kijk op onze website: www.maastrichtbereikbaar.nl/ervaringen. Reis jij ook slim? We vinden het leuk als je jouw ervaring met ons deelt via info@maastricht-bereikbaar.nl!