Bereikbaarheid tijdens #4dagenGroeneLoper 29 maart-1 april

Op 29 maart tussen 11.15 en 12.00 uur verricht Koning Willem Alexander de symbolische opening van de Groene Loper op rotonde Scharnerweg. Hier kun je bij zijn. Lees meer op www.a2maastricht.nl/koninklijkbezoek. Van 29 maart tot en met 1 april 2018 vinden allerlei activiteiten plaats op en rond de Groene Loper tussen de Voltastraat en rotonde Scharnerweg. We informeren je over de bereikbaarheid.

Met de fiets en te voet

Kom zo veel mogelijk met de fiets of te voet. Het werkterrein van de Groene Loper is van 29 maart tot en met 1 april vrij toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Fietsen en e-bikes kun je stallen in de tijdelijke fietsstalling naast het parkeerterrein aan de Edisonstraat. Let op! Deze stalling is zonder toezicht. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigendom. Zet je fiets(en) altijd op slot. 

Per brom- of snorfiets

Binnen het werkterrein zijn brom- en snorfietsen niet toegestaan. Hiervoor is ook geen stalling. Kom je toch per brom- of snorfiets naar de Groene Loper? Dan moet je deze stallen in de omgeving en van daaruit te voet verder gaan.

Met het OV

  • Kom je met de trein? Vanaf het Centraal Station Maastricht is het ongeveer 10-15 minuten wandelen naar de Voltastraat of rotonde Scharnerweg.
  • Reis je per bus? Vanaf Station Maastricht kun je verschillende buslijnen nemen richting rotonde Scharnerweg. Je kunt het beste uitstappen bij de bushalte Koningsplein. Meer informatie? Kijk op de website van Arriva.

Per auto

  • Kom je met de auto? Gratis parkeren kan op het Stadionplein bij het Geusseltstadion.
  • Of maak gebruik van een van de P+R-terreinen aan de rand van de stad. Bij P+R Maastricht Noord parkeer je gratis en kun je met de trein naar het Centraal Station reizen (regulier OV-tarief). Als u vanaf P+R Maastricht Zuid (P5 Mecc) met buslijn 1 of 5 retour reist (OV-tarief van € 2,60) kun je daar gratis parkeren.
  • Betaald parkeren kan bij parkeergarage De Colonel, P+R Station Maastricht (aan de Parallelweg) of P+R Meerssenerweg. Meer informatie vindt u op de website van Q-Park.

Kijk voor meer informatie over het programma tijdens #4dagenGroeneLoper op www.a2maastricht.nl/mijlpaalgroeneloper