Bereikbaarheid stationsomgeving 6 - 8 november

De Stationsstraat, Spoorweglaan en Parallelweg krijgen een nieuwe asfaltlaag. De aannemer voert de werkzaamheden uit van dinsdag 6 november 7.00 uur tot donderdagochtend 8 november 5.30 uur. Om overlast zoveel mogelijk te beperken, gebeuren de werkzaamheden in fases. De omliggende panden, het stationsgebouw en de ondergrondse fietsenstalling blijven bereikbaar. Verkeer krijgt wel te maken met tijdelijke wijzigingen.

Tijdens de werkzaamheden verandert de verkeerssituatie geregeld. Verkeersregelaars begeleiden daarom het verkeer rondom de Parallelweg en het Stationsplein. Volg hun aanwijzingen altijd op! Voetgangers en (brom)fietsers kunnen langs het werkterrein lopen of fietsen. 

Let op, de werkzaamheden rond het station zijn eind oktober (29 - 31 oktober) geannuleerd door het slechte weer. Houd er nu ook rekening mee dat de werkzaamheden weersgevoelig zijn. 

Rijroutes en stopplaatsen bussen

Het busstation aan de Parallelweg blijft open tijdens de werkzaamheden. Op dinsdag 6 november en woensdag 7 november rijden de bussen overdag via de Sint Maartenslaan. De Stationsstraat en de Spoorweglaan zijn dan afgesloten. In de nacht van woensdag 7 november op donderdag 8 november, van 23.00 uur tot 01.00 uur, stoppen de bussen tijdelijk op de Spoorweglaan. 

Afsluitingen voor auto’s 

Voor auto’s zijn de Stationsstraat en Spoorweglaan volledig afgesloten op dinsdag 6 november tussen 7.00 - 17.00 uur en van woensdag 7 november 7.00 uur tot donderdag 8 november 5.30 uur. 

Kiss+Ride en taxistandplaatsen 

Op dinsdag en woendag komt er tussen 7.00 – 17.00 uur een tijdelijke Kiss+Ride-strook en taxistandplaats bij het Stationsplein. Ze zijn bereikbaar via de Sint Maartenslaan en de Parallelweg. Buiten deze tijden zijn de reguliere locaties aan de Spoorweglaan bereikbaar.