Ben jij een KING of the ROAD?

Doe jij mee? Vanaf 29 maart tot 27 april (Koningsdag) zijn we op zoek naar mensen die KING of the ROAD zijn. Laat ons zien hoe gezond en milieuvriendelijk jouw reisgedrag is en maak kans op een koninklijke prijs. Laat jij regelmatig de auto staan en maak je gebruik van de fiets, het OV of een P+R? Ben jij of ken jij een KING of the ROAD? Meld je dan nu aan!

Op 29 maart verwelkomt Maastricht Koning Willem-Alexander om de Groene Loper symbolisch in gebruik te nemen. Na files, uitlaatgassen en wegwerkzaamheden, verandert Maastricht-Oost in een nieuw stuk stad waarin ook de fietser en OV’er helemaal de ruimte krijgen. Je voelt je KING of the ROAD!

Beloning voor gezond en milieubewust reizen

Een mooie aanleiding voor Maastricht Bereikbaar om slimme reizigers eens op koninklijke wijze in het zonnetje te zetten. Daarom starten we op 29 maart de actie KING of the ROAD. Tot Koningsdag kun je laten zien hoe happy, vitaal, milieuvriendelijk of ontspannen jij fietst en/of van het OV of een P+R gebruikmaakt. 

Koninklijke prijzen

Deel jouw ervaringen met ons: onder alle inzendingen verloten we koninklijke prijzen! De hoofdprijs is een royaal diner voor 2 bij Château Neercanne. Andere koninklijke prijzen komen van Maastrichtse hofleveranciers: Blanche Dael, Thiessen en Frissen Pieters. Op Koningsdag maakt John Aarts, voorzitter van de stuurgroep van Maastricht Bereikbaar en wethouder voor mobiliteit van de gemeente Maastricht, de winnaars bekend.  

Doe mee!

Ben jij of ken jij een KING (of een QUEEN) of the ROAD? We brengen jouw verhaal graag in beeld met mooie foto’s of een professioneel filmpje. Meld je aan via www.maastrichtbereikbaar.nl/king. We nemen dan contact met je op om aandacht te besteden aan jouw verhaal.