Beloningsprogramma Zuid-Limburg in Beweging stopt

Meedoen met Zuid-Limburg in Beweging kon tot 31 december 2017. Aanmelden voor het programma is daarom niet meer mogelijk. We bedanken onze 3.000 deelnemers voor hun inzet en hopen dat de voordelen van het reizen met de fiets of het OV als positief zijn ervaren. Ga zo door!

Reis ook slim door de fiets of het OV te pakken!

Stilstand is achteruitgang. Dat merk je pas echt als je weer in de file staat. Die lange slang van auto’s, iedere dag weer. Veel filerijders hebben daar eigenlijk schoon genoeg van. Ook jij kunt deze drukte achter je laten. Wist je dat veel mensen jou al voorgegaan zijn? Die stilstand met de auto hebben ingeruild voor vooruitgang op de fiets, e-bike of het OV?

De eerste stap was lastig, want je moet wel even dat besluit nemen en het echt doen. Maar daarna kwam altijd het gevoel van ‘dit had ik veel eerder moeten doen.’ Dat stukje fietsen elke dag, dat lekker buiten zijn, haren in de wind. Of lekker in beweging richting de bushalte of het station, reis met het OV en draag bij aan duurzaamheid.

Stap vaker op de fiets of in het OV!

Kortom, stap ook vaker op de fiets of in het OV. Minder stress, ergernis, je bent duurzaam bezig en krijgt een betere conditie en gezondheid. Wie wil dat nou niet? We wensen jou veel plezier met slim reizen!