Bekendmaking prijswinnaars effectmeting 2015

Deelnemers aan de enquête over mobiliteit, reiskeuzes en bereikbaarheid van Maastricht Bereikbaar (onze effectmeting) maakten kans op mooie prijzen. In dit nieuwsbericht maken we deze prijswinnaars bekend.

Samen met het onderzoeksbureau Flycatcher zijn de prijswinnaars geheel willekeurig getrokken. De 50 prijswinnaars van de Bol.com-bonnen ter waarde van € 15,- hebben per e-mail bericht gekregen. Verder zijn er 2 deelnemers aan het panel van Maastricht Bereikbaar die een extra mooie prijs winnen.

 Prijswinnaars

  • € 500,- korting op de aanschaf van een fiets of e-bike bij een van de aangesloten rijwielhandelaren: mevrouw F. Schijlen
  • 1 jaar lang gratis reizen (woon-werk) in Zuid-Limburg met Veolia: de heer B. Bleijlevens

Verbetering producten en diensten 

We bedanken alle deelnemers voor de tijd en waardevolle bijdrage. Met de uitkomsten van het onderzoek kan Maastricht Bereikbaar haar resultaten in kaart brengen en de producten en diensten blijven verbeteren.  We zouden het fijn vinden als u ook volgend jaar weer meedoet aan de effectmeting.

Aanmelden panel

Nog geen lid en wilt u volgend jaar graag meedoen? Meld u dan aan voor het panel: https://maastrichtbereikbaar.flycatcher.eu/nld/lid-worden.