Battle of concepts: denk mee en win!

Maastricht Bereikbaar vraagt hulp van studenten om de bereikbaarheid van Heerlen en Maastricht te verbeteren. Via Battle of Concepts kun je tot 30 augustus 2015 een idee insturen en € 1.000,- aan prijzengeld verdienen.

Universiteit Maastricht en Hogeschool Zuyd (Maastricht en Heerlen) trekken veel buitenlandse studenten aan. Door de beperkte OV-verbinding is het voor deze studenten vaak een logische keuze om met de auto naar hun opleiding te gaan. Dit brengt extra verkeersoverlast en parkeeroverlast met zich mee (bewoners kunnen hun auto niet meer in de wijk parkeren).

Hulp van studenten gevraagd
Om verdere parkeer- en verkeersoverlast te voorkomen, wil Maastricht Bereikbaar samen met studenten slimme oplossingen bedenken waardoor buitenlandse studenten hun auto aan de rand van de stad gaan parkeren (P+R terreinen) of helemaal niet meer met de auto richting Maastricht (of Heerlen) komen. Via Battle of Concepts kunnen alle studenten in Nederland nu meedenken over dit vraagstuk. Ze kunnen hun ideeën pitchen, meehelpen aan het vinden van een oplossing en daarnaast € 1000,- aan prijzengeld verdienen. 

Meer weten?
De complete battle vind je op de website van de Battle of Concepts