Afsluiting Scharnerweg 18 april - eind juli 2017

Vanaf dinsdagmiddag 18 april gaat de Scharnerweg voor langere tijd dicht. Voor de ombouw van het huidige kruispunt met de N2 tot rotonde (A2 Maastricht), de bouw van de nieuwe Albert Heijn (Ontwikkel- en Bouwcombinatie Laudy-Strukton) én de herinrichting van het wegdeel tussen N2 en Scharnertunnel (gemeente Maastricht).

De werkzaamheden vinden tegelijkertijd plaats in 1 afsluiting die ruim 3 maanden duurt:

  • Afsluiting Scharnerweg tussen Hunnenweg (Scharn) en Wilhelminasingel (Wyckerpoort): vanaf dinsdagmiddag 18 april tot eind juli 2017.
  • Omleiding voor autoverkeer via John F. Kennedysingel.
  • (Brom)fietsers en voetgangers kunnen doorgaan langs het werkterrein.
  • Bussen rijden een aangepaste route en een aantal haltes wijzigt. Meer informatie hierover is te vinden op www.arriva.nl 
  • Woningen en winkels blijven voortdurend bereikbaar.
  • De oversteek Voltastraat-Professor Cobbenhagenstraat blijft gewoon open voor alle verkeer.

Slim plannen van werkzaamheden

De werkzaamheden vinden nu tegelijk plaats in 1 afsluiting. Daardoor blijft de hinder beperkt tot 1 periode en is de Scharnerweg eind juli weer open voor verkeer. Dat is belangrijk, zodat vóór de afsluiting van de Noorderbrug (van 7 tot 21 augustus) alle oost-west verbindingen in Maastricht zo optimaal mogelijk bereikbaar zijn. 

Voor ondernemers in de buurt

Er is een flyer met de omleidingsroute beschikbaar. Die kunt u gebruiken om klanten en leveranciers te informeren over de omleidingsroutes en de bereikbaarheid van uw bedrijf. Wilt u graag papieren flyers ontvangen of een deurposter? Geef dit dat door via communicatie@avenue2.nl.

Blijf op de hoogte

Kijk voor informatie over afsluitingen en omleidingen www.maastrichtbereikbaar.nl/slimme-kaart. We informeren u graag  over de bereikbaarheid van Maastricht en regio én over acties om slim te reizen via onze digitale nieuwsbrief, website, Facebook en Twitter. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.a2maastricht.nl/scharnerweg.