Afsluiting deel Cabergerweg: 4 september tot 1 november

De Noorderbrug ligt op z’n nieuwe plek, maar het werk voor het project gaat door tot eind 2018. Weggebruikers in Maastricht-West moeten rekening blijven houden met afsluitingen en omleidingen. Van 4 september tot 1 november 2017 is een deel van de Cabergerweg afgesloten voor alle verkeer.

De Cabergerweg is 2 maanden lang afgesloten tussen de Peter Huyssenslaan en Fort Willemweg voor alle verkeer in beide rijrichtingen. Volg de gele borden!

Omleidingen autoverkeer

  • Omleidingsroute voor doorgaand autoverkeer: via Fort Willemweg, Brusselseweg, Peter Huyssenslaan en andersom.
  • Reken op extra reistijd: ongeveer 5 minuten.
  • Bedrijven aan het Rondeel en het tankstation aan de Carl Smulderssingel blijven bereikbaar.
  • Speeltuin Fort Willem en het bijbehorende parkeerterrein zijn bereikbaar vanaf de Carl Smulderssingel: ter hoogte van de voormalige kruispunt Fort Willemweg/Cabergerweg kan verkeer linksafslaan.

Bekijk het kaartje

cabergerweg_fase_1_autoverkeer.jpg

 

Omleidingen (brom)fietsers en voetgangers

  • Omleidingsroute voor langzaam verkeer: Fort Willemweg, Henri Jonaslaan, Zoetmanstraat, Theo van der Schuerlaan en andersom.
  • Voor (brom)fietsers van en naar de Belvederelaan en/of Boschpoort is de Fort Willemweg parallel aan Radium Foam afgesloten. Er geldt een omleiding via de Lage Frontweg naar het nieuwe kruispunt Cabergerweg – Fort Willemweg.
  • Opgelet: ook voor het kabel- en leidingwerk rondom de Cabergerweg van maandag 28 augustus tot half september 2017 zijn regelmatig afsluitingen nodig van fiets- en voetpaden. Let vooral goed op de borden!

Bekijk het kaartje

cabergerweg_fase_1_langzaam_verkeer.jpg

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden en planning op de website van Noorderbrug. Het overzicht van afsluitingen en omleidingen vind je op onze Slimme Kaart.