Afsluiten én openstellen van wegen

Ook de komende tijd staan er weer wegafsluitingen op de planning in en om Maastricht. Maar er zijn ook weer wegen open voor verkeer.

Ga je de weg op? Houd rekening met gewijzigde verkeerssituaties en let onderweg goed op de gele borden. Op onze Slimme Kaart vind je het overzicht van wegafsluitingen, omleidingen en actuele verkeersdrukte.  

Open vanaf 23 oktober: Viaductweg - Terblijtweg - Meerssenerweg

  • Sinds maandagochtend 23 oktober kan verkeer weer volledig gebruik maken van de Viaductweg en Terblijterweg. De op- en afrit van de N2-tunnel zijn weer beschikbaar.
  • Ook kruispunt Meerssenerweg-Viaductweg is weer open. Nu kan autoverkeer bij het kruispunt in alle rijrichtingen doorgaan. Verkeer komende vanaf de Noorderbrug kan weer als vanouds links afslaan richting Nazareth.
  • Het is helaas niet gelukt om alle werkzaamheden af te ronden in het weekend van 20-23 oktober. Zo moeten de bovenste laag asfalt en de definitieve wegmarkering nog worden aangebracht bij de Meerssenerweg. Dit wordt opnieuw ingepland. Wij informeren je te zijner tijd over de bereikbaarheid.

Afsluitingen Maastricht-West

  • Sinds 23 oktober 2017 tot 12 januari 2018 is de Bosscherweg in beide rijrichtingen afgesloten voor autoverkeer tussen de voormalige afrit Frontensingel en Gebr. van Limburgstraat. Verkeer op de Frontensingel richting Cabergerweg/Statensingel/Noorderbrug wordt in deze periode via de andere weghelft geleid. Uitgebreide informatie lees je in het nieuwsbericht.

Blijf op de hoogte

Zolang nog niet alle infrastructuur klaar is, blijft de bereikbaarheid van Maastricht voortdurend in beweging. Wij houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Kijk voor meer informatie over de projecten op www.noorderbrug-maastricht.nl, www.a2maastricht.nl en www.fietsenstallingmaastricht.nl.