Afsluiten én openstellen van wegen

Ook in mei en juni staan er weer wegafsluitingen op de planning. Maar er gaat ook weer een nieuwe verbinding open voor verkeer. Bijvoorbeeld afrit 54 bij knooppunt Europaplein.

Ga je de weg op? Houd rekening met gewijzigde verkeerssituaties en let onderweg goed op de gele borden. Op onze Slimme Kaart vind je het overzicht van wegafsluitingen, omleidingen en actuele verkeersdrukte. 

 Afsluitingen 

  • Fregatweg (tussen Meerssen en Maastricht): 22 mei tot en met 5 juni 2017 afgesloten tussen Klipperweg en Weert. Autoverkeer volgt een omleiding, extra reistijd ongeveer 10 minuten. (Brom)fietsers en voetgangers hebben doorgang.
  • Bronckweg (Vroendaal): 6 juni tot eind september 2017 afgesloten voor alle verkeer tussen de Rijksweg en Pastoor Kikkenweg. Extra reistijd ongeveer 10 minuten. In de bouwvak is de Bronckweg tijdelijk 2 weken open.
  • In de week van 5 juni zijn verschillende nachtafsluitingen nodig bij kruispunt Geusselt en knooppunt Kruisdonk. We informeren je begin juni via onze Slimme Kaart.

Open vanaf 24 mei: afrit 54 van de A2

  • Vanaf woensdagochtend 24 mei 2017 is afrit 54 van de A2 voor verkeer vanuit Luik naar Maastricht Centrum-Zuid en Cadier en Keer weer open. Dat is de afslag voor verkeer komende vanuit het zuiden naar de John F. Kennedysingel/Akersteenweg (N278). 

Blijf op de hoogte

Zolang nog niet alle infrastructuur klaar is, blijft de bereikbaarheid van Maastricht voortdurend in beweging.  Wij houden je op de hoogte, onder andere via onze tweewekelijkse nieuwsbrief.