Acties voor reizigers tijdens Magisch Maastricht

Tijdens Magisch Maastricht, van 28 november tot en met 29 december, kunt u gebruikmaken van verschillende reisalternatieven. Met de bus, trein of fiets bent u sneller in de stad in de decembermaand.

€ 2,- retour naar Maastricht

Omdat we ook tijdens Magisch Maastricht minder drukte op de weg willen, hebben we voordelige treinkaartjes voor u. In de weekenden van Magisch Maastricht kunt u op de trajecten van Kerkrade Centrum, Sittard en Eijsden voor € 2,- retour reizen naar Maastricht. De kaartjes zijn vanaf 23 november online verkrijgbaar via onze website en het Veolia-kaartje is ook in de Veolia-kaartautomaat te koop. 

Parkeren

Hoe dichter bij het centrum van de stad u parkeert, hoe hoger het parkeertarief. Goedkoop parkeren op maximaal 10 minuten loopafstand van het centrum kan bij de Park+Walk-terreinen in Maastricht.

P+R Maastricht Noord

Vanaf 28 november reist u vanaf P+R Maastricht Noord iedere dag 4 keer per uur snel naar hartje stad. U parkeert hier gratis en betaalt € 1,- per persoon voor een retourticket naar de Markt met buslijn 100 (kinderen tot 12 jaar reizen gratis). Het P+R-terrein is binnen 2 minuten bereikbaar vanaf de snelweg (afrit 52, Maastricht Noord).

Als u meerdere dagen per week via P+R Maastricht Noord reist, kunt u vanaf 2016 gebruikmaken van een handig abonnement. Voor € 20,- per maand is het dan mogelijk om 7 dagen per week onbeperkt met de pendelbus te reizen.

Kies voor de fiets

Ook tijdens Magisch Maastricht reist u met de fiets snel en voordelig door de stad. Maak gebruik van de vele fietsenstallingen en de evenementenfietsenstalling.

Meer weten?

Kijk voor uitgebreide informatie over de aanbiedingen en reismogelijkheden op www.maastrichtbereikbaar.nl/magisch-maastricht.