5 nieuwe grote werkgevers in Zuid-Limburg werken mee aan bereikbaarheid

DSM, Brightlands Chemelot Campus, Politie Limburg, Mosae Zorggroep en GGD Zuid-Limburg zijn sinds kort aangesloten als nieuwe partners bij Maastricht Bereikbaar. De 5 werkgevers gaan meewerken aan bereikbaarheid in Zuid-Limburg en hun medewerkers slimme reisalternatieven via Maastricht Bereikbaar aanbieden.

Daarmee is het aantal grote werkgevers gegroeid naar 38 en het aantal medewerkers dat Maastricht Bereikbaar producten en acties kan aanbieden gestegen naar 46.000. Bij DSM zijn 3.000 medewerkers werkzaam, net zoals bij Politie Limburg (waarvan 1.500 werkzaam in Zuid-Limburg die in aanmerking komen voor de producten en diensten van Maastricht Bereikbaar). Brightlands Chemelot Campus heeft 1.700 medewerkers, GGD Zuid Limburg 451 en Mosae Zorggroep 720. 

Verschillende redenen deelname

De nieuwe partners hebben ieder hun eigen redenen voor hun deelname aan Maastricht Bereikbaar: bij de een speelt duurzaamheid een rol, bij de ander nieuwe huisvesting en beperkte parkeermogelijkheden, een derde sluit aan om de gezondheid van medewerkers te bevorderen door stimuleren van fiets en e-bike tijdens woon-werkverkeer en slim werken.