28 mei 2015: Nationale Fiets naar je Werk Dag

Op 28 mei 2015 fietst heel Nederland weer naar het werk op de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag'. Meld u aan via www.fietsnaarjewerkdag.nl en maak kans op een lang weekend in een strandhuisje.

Tijdens de negende editie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag is het doel dat er meer dan 10.000 mensen deelnemen in Nederland. Maastricht Bereikbaar roept daarom iedereen op om ook mee te doen. Want fietsen is gezond, leuk en goed voor het milieu.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.fietsnaarjewerkdag.nl. De inschrijving sluit op 28 mei 2015 om 12.00 uur. Begint u later met uw werk, bijvoorbeeld om 16.00 uur? Geen probleem. U kunt zich gewoon inschrijven. Het belangrijkste is dat u op 28 mei naar uw werk fietst!

Donatie Jeugdsportfonds
Met uw aanmelding maakt u kans op een lang weekend in een strandhuisje. Bovendien steunt u automatisch het goede doel Jeugdsportfonds. Deze organisatie creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. U hoeft niet zelf een bedrag te doneren (dat mag natuurlijk wel), maar de organisatie van de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag' zorgt hiervoor. Hoe meer aanmeldingen hoe beter dus!