13 oktober: extra verkeershinder Beatrixhaven

Donderdag 13 oktober 2016 vindt er een 24-uurs spoedreparatie (van 06.00 uur tot vrijdag 14 oktober 06.00 uur) aan het riool bij de Meerssenerweg plaats. In combinatie met afsluitingen op andere locaties in de stad, zorgt dit voor extra verkeershinder in Beatrixhaven, Limmel en Nazareth. Het rioolwerk bij de Meerssenerweg moet nu worden uitgevoerd en kan niet worden uitgesteld, om verzakking van het riool te voorkomen.

Advies aan weggebruikers

  • Verkeer vanaf de A2 (Eindhoven) en A79 (Heerlen) richting Centrum en verder adviseren we om de A2 te volgen en de Beatrixhaven via de Nieuwe Limmelderweg (afrit 52 A2 / afrit 1 A79) te mijden.
  • P&R Maastricht Noord en bedrijventerrein Beatrixhaven blijven bereikbaar via de Nieuwe Limmelderweg. Volg hiervoor afrit 52 A2 / afrit 1 A79 (Maastricht-Noord). 

Slim(mer) op weg

Ga slim op reis en check voor vertrek onze Slimme Kaart. Zo krijgt u inzicht in de drukte op het wegennet in en rond Maastricht. Maar ook wáár er aan de weg wordt gewerkt en welke omleidingsroutes gelden. 

Samen houden we Maastricht Bereikbaar

Ook u kunt helpen door de ochtend- en avondspits te mijden met de auto en gebruik te maken van fiets of openbaar vervoer. Of eerst een uurtje thuis te werken. Maak indien mogelijk hierover afspraken met uw werkgever. 

Meer weten?

Bekijk de actuele informatie over de verkeerdrukte in de stad tijdens de ochtend- en avondspits.