Ga direct naar het artikel
26 augustus 2019

Nieuwe poule e-bikes

De probeer e-bikes van Maastricht Bereikbaar zijn vervangen door een volledige nieuwe poule e-bikes. Er zijn nu 41 e-bikes op basis van beschikbaarheid te reserveren. De website ontdekdeebike.nl is vernieuwd en iedereen die in Zuid-Limburg woont of werkt kan een e-bike proberen.

Nieuwe modellen

Je probeer-e-bike haal je op bij het Cycle Center in Valkenburg. Je kunt er een week lang mee naar je werk fietsen, de boodschappen mee halen of lekker mee rondtoeren door Zuid-Limburg. De poule is naast e-bikes van de bekende merken Batavus, Sparta, Cortina en Kalkhoff aangevuld met enkele nieuwe modellen. Ook kan er een speedbike, ideaal zijn voor een langere afstand, een elektrische bakfiets voor het hele gezin en een e-cargo bike voor ondernemers (via www.maastrichtbereikbaar.nl/logistiek) gereserveerd worden. 

Hoe werkt het?

Ga naar de website ontdekdeebike.nl en kies online de e-bike uit die je wil proberen en kijk of de fiets nog beschikbaar is. Het ophalen van de fiets gebeurt op donderdag vanaf 15.00 uur bij het Cycle Center in Valkenburg. Na een week breng je de fiets ook weer terug op donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur. 

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief