Ga direct naar het artikel
15 mei 2020

Markten Maastricht weer van start

De Gemeente Maastricht laat weten dat de markten in Maastricht weer (volledig) van start kunnen. De woensdagmarkt op 20 mei, en de zaterdag- en zondagsmarkt op 23 en 24 mei zijn als eerste een de beurt. De vrijdagmarkt laat nog even op zich wachten.

Vrijdagmarkt uiterlijk vrijdag 29 mei van start

Die markt op vrijdag wordt vanwege de grootte verdeeld over de Markt en het Vrijthof. Op het Vrijthof gaan in juni ook de terrassen weer open. De indeling van de markt op vrijdag hangt af van de de indeling van de terrassen en het voetgangersplan voor het hele centrum, waaronder dus het Vrijthof. De gemeente Maastricht geeft aan dat uiterlijk vrijdag 29 mei ook de vrijdagmarkt weer van start mag.

Houd afstand en vermijd drukte

De markten gaan open volgens de vanuit het RIVM geldende maatregelen. Dat betekent onder andere een ruime opzet van de kramen, en afspraken over het houden van voldoende afstand tot elkaar. Houd als bezoeker afstand en vermijd drukte.

Vragen?

Ondernemers kunnen met vragen terecht bij het Team Ondernemen van de Gemeente Maastricht.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief