Ga direct naar het artikel
20 oktober 2020

Horecaondernemers hervatten thuisbezorging

Geen gasten in de zaak? Dan gaan we onze producten bezorgen! Veel horecazaken maken die beweging en zoeken naar logistieke oplossingen. Hoe kun je maaltijden die mensen thuis verder kunnen bereiden goed gekoeld laten uitleveren? Nu de horeca voor de tweede keer de deuren heeft moeten sluiten vanwege de coronamaatregelen, passen veel horecaondernemers zich opnieuw aan en schakelen weer over op thuisbezorging.

Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar koppelt horecaondernemers en logistiek routiniers aan elkaar. Begin mei, tijdens de eerste lockdown, startte de samenwerking tussen Binnenstad Service Maastricht en een aantal horeca-ondernemers. Diverse lokale ondernemers hebben het beleveren aan hun gasten weer opgepakt en de samenwerking met Delivery Three van Binnenstad Service Maastricht geheractiveerd.

Bedrijfswagen Petit Forestier

Bekende leverancier

Binnenstad Service Maastricht is een bekende dienstverlener in Maastricht. Ook deze organisatie doet aan vernieuwing. Zij zijn begonnen met Delivery Three, een logistieke oplossing speciaal voor de horeca.

Flexibele en betrouwbare thuisbezorging

Delivery Three biedt de horeca een flexibele en betrouwbare thuisbezorging van bereide maaltijden, voor de lunch en diner. “Het ontzorgt en geeft rust om te focussen op andere uitdagingen”, aldus Annaline Doelen van restaurant Mes Amis. Delivery Three bezorgt met speciale geconditioneerde voertuigen. De effecten voor milieu en klimaat worden niet uit het oog verloren. De logistieke dienstverlener wil op korte termijn ook overgaan op zero emissie voertuigen.

Afhaalbox restaurant

Ben je horecaondernemer en op zoek naar logistieke oplossingen? Wij denken graag met je mee!

Jelle Ummels
Projectleider Gebiedsgerichte aanpak & Binnenstad
Mark Luikens
Projectleider Logistiek
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief