Ga direct naar het artikel
6 mei 2020

Hoe kunnen horecazaken hun producten veilig laten bezorgen?

Geen gasten in de zaak? Dan gaan we onze producten bezorgen! Veel horecazaken maken die beweging en stuiten dan op logistieke problemen. Hoe kun je maaltijden die mensen thuis verder kunnen bereiden goed gekoeld laten uitleveren? Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar koppelde horecaondernemers en logistiek routiniers aan elkaar. Deze week start de samenwerking tussen Binnenstad Service Maastricht en een zestal horeca-ondernemers.

Jeroen Raes, eigenaar van restaurant Rozemarijn, is enthousiast over de samenwerking met Delivery Three; “Wij gaan in de toekomst verder met afhalen en bezorgen in combinatie met het restaurant! Onze maaltijden komen gekoeld en versgeleverd bij onze klanten aan”.

Bekende leverancier

Binnenstad Service Maastricht is een bekende dienstverlener in Maastricht. Ook deze organisatie doet aan vernieuwing. Zij zijn begonnen met Delivery Three, een logistieke oplossing speciaal voor de horeca.

Flexibele en betrouwbare thuisbezorging

Delivery Three biedt de horeca een flexibele en betrouwbare thuisbezorging van bereide maaltijden, voor de lunch en diner. “Het ontzorgt en geeft rust om te focussen op andere uitdagingen”, aldus een tevreden Annaline Doelen van restaurant Mes Amis. Delivery Three bezorgt met speciale geconditioneerde voertuigen. De effecten voor milieu en klimaat worden niet uit het oog verloren. De logistieke dienstverlener wil op korte termijn ook overgaan op zero emissie voertuigen.

Bedrijfswagen Petit Forestier
Afhaalbox restaurant

Ben je geïnteresseerd?  Neem dan contact op met: Binnenstadservice Maastricht

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief