Ga direct naar het artikel
20 oktober 2020

Herfstvakantie in Maastricht: denk aan Veilig rondje stad!

In de strijd tegen corona moeten we nog steeds voorzichtig zijn. Ook in de herfstvakantie. Koop vooral lokaal wat je nodig hebt. Ga je in de herfstvakantie naar Maastricht? Denk aan een Veilig Rondje Stad en geef elkaar de ruimte. Houd rekening met het dringende advies voor een mondkapje in publieke binnenruimtes.

Mondkapjes

Voor publieke binnenruimtes geldt nog steeds het dringende advies om een mondkapje op te zetten. Winkeliers mogen klanten zonder mondkapje weren.

Winkels langer open op vrijdag en zaterdag

Hotels zijn open, maar mogen alleen aan hun gasten eten serveren. Cafés en restaurants zijn gesloten. Op vrijdag en zaterdag mogen de winkels open zijn tot 19.00 uur. Check de actuele openingstijden op de website van je favoriete winkel.

Geef elkaar de ruimte

Besluit je om in de herfstvakantie naar Maastricht te gaan? Houd ook daar rekening met een Veilig Rondje Stad en geef elkaar de ruimte. Kijk voor meer info over een Veilig Rondje Stad op www.maastrichtbereikbaar.nl.

 

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief