Ga direct naar het artikel
23 maart 2020

Gemeente Maastricht past openingstijden fietsenstallingen binnenstad aan

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, is het rustiger in de stad. Er zijn minder medewerkers die naar het werk kunnen/mogen gaan. De gemeente Maastricht heeft de openingstijden van de fietsenstallingen in de binnenstad aangepast.

De fietsenstallingen op de Markt en de Kesselskade zijn (voorlopig) gesloten. Er staat een mobiele stalling op het voorplein bij Mosae Forum. Zo kunnen fietsen toch worden gestald in de stad.

Update: de stalling Markt zal vanaf 1 juni weer open zijn. Kijk voor de aangepaste openingstijden bij de fietsenstalling.

Ondergrondse fietsenstalling station tijdelijk gratis

De ondergrondse fietsenstalling onder het station blijft open. Het stallen zal tot en met 24 mei tijdelijk gratis zijn. Vanaf 25 mei zijn de eerste 24 uur weer gratis om je fiets te stallen.  Vanaf 25 mei is het fiets- en servicepunt voor fietsreparaties en fietsaccessoires weer geopend in deze stalling.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief