Ga direct naar het artikel
19 november 2019

Fiets jij de beste route?

Elke dag op de fiets, elke dag dezelfde route? Of neem je liever een andere afslag nu de laatste herfstblaadjes of de eerste sneeuwvlokjes vallen? Via de routeplanner van de Fietsersbond kun je kiezen voor een route die rekening houdt met strooiroutes, een autoluwe route of een route waar je makkelijk door kan fietsen. Je vindt de routeplanner op www.routeplanner.fietsersbond.nl.

Verder ontwikkeld

Ook andere voorkeuren kun je meegeven aan de planner. Maximaal genieten van alle herfstpracht kun je op een recreatieve route, een natuurroute of een route die gebruik maakt van knooppunten. De routes zijn ontstaan door de inbreng van vrijwilligers van de Fietsersbond en wordt nog verder ontwikkeld.

Maak de beweging

Zuid-Limburg Bereikbaar werkt ook aan manieren om fietsen aantrekkelijker te maken. Zo werken we aan een snelle fietsroute tussen Sittard en Maastricht, laten we mensen kennis maken met de e-bike en zorgen we voor goede stallingen. Meer weten over de fiets als alternatief voor de auto? Kijk op www.maakdebeweging.nl.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief