Ga direct naar het artikel
5 november 2019

Er zit OV in nOVember

De dagen worden korter, de temperatuur neemt af. Minder op de fiets, meer in de auto? Het kan ook anders. Kies voor de bus of de trein! In het OV reis je comfortabel van deur tot deur. 

Probeer het zelf via je werkgever

Reis tot twee maanden gratis; dat kan als je werkgever een partner is van Zuid-Limburg Bereikbaar. Niet alleen reis je dan gratis met het OV, we bieden je ook een extraatje voor de kilometers ervoor of erna. Probeer daarvoor de OV-fiets of parkeer gratis je auto bij het station.

Wat zeggen anderen…

Heel wat werknemers van partners gingen je al voor en probeerden gratis het OV via hun werkgever. Zoals Marjolein Gravendeel, werkzaam bij de Academie Verloskunde van Zuyd Hogeschool: “Ik reis liever met de trein, maar soms moet ik met de auto vanwege afspraken op verschillende locaties. Dan merk ik dat ik echt vóór 7 uur moet vertrekken vanuit thuis, anders doe ik er erg lang over om in Maastricht te komen.”

Probeer het zelf en ontdek het OV in nOVember!

Kijk voor meer info over gratis het OV proberen op www.ontdekOV.nl.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief