Ga direct naar het artikel
4 mei 2021

Doe mee met #posifiets!

Wil jij met jouw winkel, jouw café, jouw hotel of jouw belangenorganisatie meedoen? Wil jij jouw medewerkers, jouw klanten of jouw bezoekers aan stimuleren vaker te fietsen, veilig te fietsen en veilig te stallen? Vind je dat we bewust moeten omgaan met de schaarse publieke ruimte in de binnenstad en niet meer voor alle vervoersbewegingen automatisch in de auto moeten stappen? Doe dan mee met #posifiets. 

Promotiemiddelen vind je hier. Wil je een eigen poster voor jouw organisatie? Of heb je een idee voor een specifieke actie? Ook dat kan. Mail met Jelle Ummels. Wij zijn bijvoorbeeld al in gesprek met (horeca)ondernemers, studentenverenigingen, studentenhuizen voor een posifiets-actie op maat. 

Zet je schrap voor vrolijke gezichten, schone lucht en een goed bereikbare binnenstad! 

Het promoteam #posifiets is op 7 mei in Wyck. Op 8 mei staat de mobiele fietsenmaker in de Brusselse Poort. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei is het promoteam weer in Wyck. Exacte tijdstippen en locaties staan op: https://www.maastrichtbereikbaar.nl/nl/posifiets/posifiets-in-actie/

Posifiets
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief