Ga direct naar het artikel
11 augustus 2020

Campagne Veiligheidsregio Zuid-Limburg: ‘Goed dat je de regels volgt!’

Het coronavirus is nog niet weg. We moeten alert blijven op veiligheidsafspraken. Daarom is de Veiligheidsregio Zuid-Limburg met ondersteuning van Visit Zuid-Limburg een campagne gestart om het belang van de corona-maatregelen extra onder de aandacht te brengen bij de inwoners en (internationale) bezoekers van onze regio. Als iedereen zich aan de maatregelen houdt, plukken we daar allemaal de vruchten van. Boodschap is daarom: ‘Goed dat je de regels volgt!’ ‘Thank you for following the rules!’.

Bekende Limburgers

André Rieu, Anya Niewierra en Jan Smeets verlenen hun medewerking aan de campagne. Op die manier willen zij het belang van de maatregelen op een positieve manier onder de aandacht houden bij jong en oud. Want al lijkt het straatbeeld soms weer normaal: de maatregelen zijn er niet voor niets. Kwetsbare mensen kunnen de straat niet op, omdat we steeds minder geneigd zijn afstand te houden. Bovendien: niemand wil dat de versoepelingen worden teruggedraaid en we weer zoveel mogelijk thuis moeten blijven.

Winactie voor iedereen

De Veiligheidsregio roept iedereen op om de campagne via Facebook of Instagram te steunen. De vijf posts met de meeste likes krijgen een VVV-dinercheque of VVV-cadeaukaart ter waarde van 50 euro. Meedoen kan door bij je bericht de hashtag #goeddatjederegelsvolgt #thankyouforfollowingtherules te gebruiken. De actie loopt tot eind september.

Billboard reclame Andre Rieu corona maatregelen
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief