Toon nieuws over:
Verkeer tijdens ombouw knooppunt Europaplein

Verkeer tijdens ombouw knooppunt Europaplein

Sinds eind 2016 rijdt verkeer door de Koning Willem- Alexandertunnel. Nog niet alle routes zijn in gebruik, omdat de infrastructuur nog niet klaar is. De komende tijd gaan de werkzaamheden voor de afbouw van het totale verkeerssysteem voor A2 Maastricht door. Om zo snel mogelijk toe te kunnen werken naar de definitieve situatie, wordt nog deze week gestart bij knooppunt Europaplein. Voor lokaal verkeer brengt dit opnieuw verkeershinder en wijzigingen in rijroutes met zich mee.

Winnaars actie stal uw fiets slim en win!

Winnaars actie stal uw fiets slim en win!

Van 9 december 2016 tot en met 8 januari 2017 kon u meedoen aan de winactie voor een e-bike of een van de andere prijzen als u uw fiets stalde bij de deelnemende fietsenstallingen in het centrum van Maastricht. Ondertussen is de winnaar bekend.

Vooruitblik wegwerkzaamheden 2017

Vooruitblik wegwerkzaamheden 2017

2017 wordt een druk jaar met veel werkzaamheden die opnieuw hinder voor verkeer veroorzaken. Er staat veel te gebeuren voor de uitvoering van het project Noorderbrugtracé. Tegelijkertijd lopen de werkzaamheden voor A2 Maastricht en de bouw van de ondergrondse fietsenstalling bij het station door. De gemeente Maastricht heeft daarnaast nog wegenwerk te verzetten.

Tussenstand verkeerssituatie A2 Maastricht

Tussenstand verkeerssituatie A2 Maastricht

De nieuwe rijroutes bij de Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht zijn nog altijd wennen. Dat is ook niet vreemd: de tunnel is al een tijdje open, maar de grote verkeersstroom is vorige week maandag pas weer op gang gekomen na de kerstvakantie. Wat zien we nu buiten?

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief