Toon nieuws over:
Vooruitblik wegwerkzaamheden najaar 2018

Vooruitblik wegwerkzaamheden najaar 2018

De definitieve infrastructuur voor het nieuwe Noorderbrugtracé komt steeds dichterbij. Voor de uitvoering van het project staan er dit najaar nog twee laatste grote hinderklussen voor verkeer in Maastricht-West op de planning. Rijkswaterstaat gaat daarnaast nog aan de slag op de snelweg. We blikken alvast vooruit.

Fietsroutes Noorderbrug en Groene Loper

Fietsroutes Noorderbrug en Groene Loper

Er is veel veranderd aan de wegen in Maastricht. Ook voor (brom)fietsers en voetgangers! Het fiets- en voetpad van de Noorderbrug is weer open. En in Maastricht-Oost biedt de Groene Loper volop ruimte aan langzaam verkeer. We leggen de routes nog eens aan je uit. Handig voor als je na de zomervakantie weer op de tweewieler stapt naar je school of werk.

Onze werkgeversaanpak: nu ook in Roermond

Onze werkgeversaanpak: nu ook in Roermond

Maastricht Bereikbaar ondersteunt sinds deze zomer Roermond Bereikbaar. Drie grote werkgevers hebben zich al aangesloten bij Roermond Bereikbaar, om samen te werken aan een beter bereikbare, gastvrije en vitale stad en regio. Oftewel: aan minder auto’s en méér fiets en/of OV. Aan minder CO2-uitstoot en méér beweging. Maar wat houdt die werkgeversaanpak nu precies in? Mobiliteitsmakelaar Rob Schaap vertelt:

Probeer gratis een e-bike of Arriva Nextbike

Probeer gratis een e-bike of Arriva Nextbike

Wat is het een prachtige fietszomer! Ideaal weer om op de fiets Maastricht te ontdekken of op de e-bike naar je werk te gaan. Dus probeer nog snel die Arriva Nextbike of (speed) e-bike. Het kost je helemaal niks. Behalve dan wat extra beweging. Mooi meegenomen toch?

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief