Toon nieuws over:
Verkeerssituatie Noorderbrug vanaf 26 april

Verkeerssituatie Noorderbrug vanaf 26 april

Sinds augustus 2017 is de nieuwe westelijke aanlanding van de Noorderbrug in gebruik. Maar de totale infrastructuur is nog niet klaar. Zo rijdt autoverkeer tussen de A2 en het stadscentrum/Boschpoort nog via een tijdelijke route. Dat verandert naar verwachting vanaf 26 april 2018 in de loop van de dag, als de nieuwe op- en afritten bij de Noorderbrug open zijn.

Ben jij een KING of the ROAD?

Ben jij een KING of the ROAD?

Doe jij mee? Vanaf 29 maart tot 27 april (Koningsdag) zijn we op zoek naar mensen die KING of the ROAD zijn. Laat ons zien hoe gezond en milieuvriendelijk jouw reisgedrag is en maak kans op een koninklijke prijs. Laat jij regelmatig de auto staan en maak je gebruik van de fiets, het OV of een P+R? Ben jij of ken jij een KING of the ROAD? Meld je dan nu aan!

Weekendafsluitingen A2 richting Maastricht

Weekendafsluitingen A2 richting Maastricht

In april voert Rijkswaterstaat 3 weekenden regulier asfaltonderhoud uit aan de A2 tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk. Hierdoor is de A2 tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk inclusief de tussenliggende op- en afritten afgesloten voor verkeer. Er is een omleiding via de A76 en A79. Houd rekening met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

‘Elke beweging telt’, ook tijdens Groene Loper Run

‘Elke beweging telt’, ook tijdens Groene Loper Run

Paaszondag 1 april 2018 was de eerste Groene Loper Run. Zo’n 800 hardlopers liepen 1 of 2 ronden van 5 km over de Groene Loper. Ook een groep deelnemers van Gemeente Maastricht, A2 Maastricht en Maastricht Bereikbaar deed mee onder het motto 'Elke beweging telt'!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief