Toon nieuws over:
Slimme reisacties tijdens afsluiting Noorderbrug

Slimme reisacties tijdens afsluiting Noorderbrug

Van maandagochtend 7 tot maandagochtend 21 augustus 2017 is de Noorderbrug in Maastricht volledig afgesloten. Dit zorgt voor verkeershinder in en om de stad. Denk goed na of je de auto echt nodig hebt in die weken. Maastricht Bereikbaar en project Noorderbrugtracé bieden slimme reisacties aan om de hinder zo veel mogelijk te beperken.

Wegafsluitingen eind juni met verkeershinder

Wegafsluitingen eind juni met verkeershinder

Maastricht Bereikbaar informeert je over verkeershinder in en om de stad. Eind juni gaat de herinrichting van de Ambyerstraat-Noord een nieuwe fase in, 25 juni is er verkeershinder door een grote demonstratie en verder zijn er de komende tijd diverse nachtafsluitingen van belangrijke wegen. We lichten er een aantal voor je uit, met 5-10 minuten omrijden.

Nieuwe rijroutes bij Viaductweg vanaf 17 juni

Nieuwe rijroutes bij Viaductweg vanaf 17 juni

Bij kruispunt Geusselt vinden volop werkzaamheden plaats voor de afbouw van het totale verkeerssysteem voor A2 Maastricht. De volgende stap is dat vanaf 17 juni 2017 de 2 nieuwe viaducten bij de Viaductweg in gebruik worden genomen. Tegelijkertijd verandert de situatie bij het kruispunt bij de brandweerkazerne (het toekomstige ‘knooppunt Oost’) opnieuw, als onderdeel van het project Noorderbrugtracé.

"Eerder beginnen met werken, dat kan natuurlijk ook!"

Maastricht Bereikbaar helpt bedrijven bij het optimaliseren van de inzet van bestelverkeer. Er zijn echter ook bedrijven die zelf veranderingen doorvoeren waarmee ze minder in de spits rijden en voordelen realiseren. Zo koos het bedrijf Gepla voor gewijzigde werktijden, geen enkele monteur rijdt meer in de spits!

Ondernemer? Probeer gratis een elektrische cargo bike!

Ondernemer? Probeer gratis een elektrische cargo bike!

Maastricht Bereikbaar heeft nu een interessante actie voor ondernemers. Ze kunnen 6 maanden een elektrische cargo bike uitproberen voor het vervoer van, naar en binnen Maastricht. Dat is extra handig en slim tijdens de afsluiting van de Noorderbrug van 7 tot 21 augustus. Bedrijven die voldoen aan de actievoorwaarden, kunnen 100% van de aanschafkosten vergoed krijgen!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief