Toon nieuws over:
Concerten André Rieu op het Vrijthof

Concerten André Rieu op het Vrijthof

Op woensdag 4 tot en met zondag 8 juli, op donderdag 12 tot en met zondag 15 juli en op donderdag 19 tot en met zondag 22 juli staat ook dit jaar het Vrijthof weer in het teken van de zomerconcerten van André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest. Net zoals vorige jaren is het hele plein bestempeld tot evenemententerrein en er zijn enkele speciale regelingen om de overlast tot een minimum te beperken. We informeren je over de bereikbaarheid.

Fietsbrug over Europalaan in Beek geplaatst

Fietsbrug over Europalaan in Beek geplaatst

In de avond en nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni is over de Europalaan in Beek (naast het bedrijventerrein/Maastricht Airport) een nieuwe fietsbrug geplaatst. De fietsbrug is onderdeel van het eerste deel van de toekomstige snelle fietsroute tussen Maastricht en Sittard. Dankzij de brug kunnen fietsers en e-bikers straks snel (zonder verkeerslichten), comfortabel en veilig de kruising oversteken. Naar verwachting kan de brug eind juli in gebruik worden genomen.

Twee weekendafsluitingen Viaductweg in juli

Twee weekendafsluitingen Viaductweg in juli

In de weekenden van 6 tot 9 juli en van 13 tot 16 juli 2018 is de Viaductweg tussen de Meerssenerweg en Willem Alexanderweg telkens in één rijrichting afgesloten, inclusief de viaducten Noorderpoort. In het eerste weekend is er geen autoverkeer richting Noorderbrug/centrum mogelijk, dus stad in. In het tweede weekend is er geen uitgaand verkeer richting A2/A79 (Geusselt) mogelijk. Reken op hinder door drukte op de omleidingsroutes en evenementen in de stad. Het kruispunt Meerssenerweg-Viaductweg blijft wel bereikbaar.

18 juni – 2 juli: aanleg rotonde Fregatweg-Hoekerweg

18 juni – 2 juli: aanleg rotonde Fregatweg-Hoekerweg

Van 18 juni tot en met 2 juli bouwt gemeente Maastricht het kruispunt Fregatweg – Hoekerweg in de Beatrixhaven om tot rotonde. Dat gebeurt om de doorstroming te verbeteren en tegelijkertijd te zorgen voor een meer veilige verkeerssituatie. Het werk vindt deels gelijktijdig plaats met het werk bij de Nieuwe Limmelderweg. Automobilisten in de Beatrixhaven moeten dan ook rekening houden met meerdere afsluitingen en omleidingen.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief