Gratis een elektrische cargo bike proberen

Bedrijven kunnen 6 maanden een elektrische cargo bike uitproberen voor het vervoer van, naar en binnen Maastricht. Als jouw bedrijf voldoet aan de deelnamevoorwaarden, is het mogelijk om 100% van de aanschafkosten vergoed te krijgen (tot een maximum van € 4.000,-). Aanmelden kan tot 1 september 2017.e_cargo_bike.jpg

Voordelen e-cargo bike

  • De e-cargo bike is in te zetten voor pakketdistributie, winkeliers die zelf hun producten ophalen en afleveren en ook door bijvoorbeeld service-monteurs.
  • Vervoer per fiets in de binnenstad is sneller en goedkoper (ook qua parkeerkosten). Met de fiets heb je geen last van 1-richtingswegen en je kunt gebruikmaken van de Wilhelminabrug. Dat laatste is extra interessant tijdens de afsluiting van de Noorderbrug van 7-21 augustus 2017.

Voorwaarden

  • Ieder bedrijf dat voldoet aan de deelnamevoorwaarden kan deelnemen.
  • Het bedrijf schaft zelf een e-cargo bike aan (koop of lease) en gebruikt deze minimaal 6 maanden voor reguliere werkzaamheden.
  • Het is ook mogelijk om mee te doen samen met een groep bedrijven die samen een bike willen delen, omdat het voor ieder apart niet loont.
  • Tevens werkt het bedrijf mee aan monitoring en evaluatie van het gebruik van de e-cargo bike. Maastricht Bereikbaar laat hiervoor een GPS-logger op de cargo bike plaatsen.
  • Bekijk de exacte deelnamevoorwaarden om gratis gebruik te maken van een e-cargo bike .

Aanmelden

Stuur de compleet ingevulde en ondertekende deelnameverklaring inclusief de verklaring de-minimissteun naar Programmabureau Maastricht Bereikbaar, t.a.v. Mark Luikens en/of Francoise van den Broek, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht of naar info@maastricht-bereikbaar.nl. De documenten moeten uiterlijk op 1 september 2017 ontvangen zijn door Maastricht Bereikbaar om mee te kunnen doen.

 

Reisadvies

Deskundig advies op maat?

Onze logistiek makelaar helpt u graag! Neem contact met hem op.