Ben jij of ken jij een King / Queen of the ROAD?

Maastricht Bereikbaar is op zoek naar mensen die KING of the ROAD zijn (of QUEEN of the ROAD natuurlijk). Laat jij regelmatig de auto staan en maak je gebruik van de fiets, het OV of een P+R? Laat ons zien hoe gezond en milieuvriendelijk jouw reisgedrag is en maak als beloning kans op een koninklijke prijs!

banner_king_of_the_road_groot_01.jpg

Hoe werkt het?

  • Vanaf 29 maart (de symbolische ingebruikname van de Groene Loper met een bezoek van Koning Willem-Alexander) tot 25 april 12.00 uur kun je meedoen.
  • Meld je aan via onderstaand formulier en geef aan hoe happy, gezond, milieubewust of ontspannen jij fietst en/of van het OV of een P+R gebruikmaakt.
  • We nemen vervolgens contact met je op om jouw verhaal in beeld te brengen met mooie foto’s of een professioneel filmpje. Let op: in de korte tijdsperiode tussen nu en 25 april komt misschien niet iedereen aan de beurt voor een professioneel filmpje of een foto, we stemmen dus nog met je af hoe we het in beeld brengen.
  • Op Koningsdag (27 april) om 15.30 uur is de prijsuitreiking bij de kiosk op het Vrijthof. We verloten onder alle inzendingen koninklijke prijzen! De hoofdprijs is een royaal diner voor 2 bij Château Neercanne (t.w.v. € 250,-). Andere koninklijke prijzen (waardebonnen van € 50,-) komen van Maastrichtse hofleveranciers: Blanche Dael, Thiessen Wijnkoopers, Frissen Pieters en Slagerij Willems.

De aanmeldingstermijn voor King/Queen of the ROAD is verlopen.

KING/QUEENS of the ROAD

27 april was de prijsuitreiking voor de KINGS en QUEENS die hun verhaal instuurden. Bekijk alle verhalen.

KINGS en QUEENS of the ROAD

Ben jij al gespot als KING/QUEEN of the ROAD?