Fietsverhuur

Op verschillende locaties kun je een fiets huren. Om de laatste kilometers tot uw bestemming af te leggen of voor een dagje fietsen in Zuid-Limburg.

Met de OV-fiets naar je bestemming

Reis je met de trein en ligt je bestemming niet op loopafstand van het station, huur dan een OV-fiets. Voor slechts € 3,15 (voor 24 uur) kun je een dag een OV-fiets gebruiken.

  • Op station Maastricht vind je de OV-fietsen bij Fietsenzaak Aon de Stasie.
  • Bij station Maastricht Noord en Maastricht Randwyck staan de OV-fietsen in de fietskluizen. Deze kun je openen met een OV-chipkaart met een OV-fietsabonnement. Dit abonnement vraag je aan via www.ov-fiets.nl. Op de website staat ook een overzicht met alle locaties waar je een OV-fiets kunt huren. 

Met de Reisplanner Xtra app kun je ook bekijken hoeveel OV-fietsen er op de locatie aanwezig zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Fiets of e-bike huren Maastricht en omgeving

Met de fiets of e-bike kun je op een sportieve manier Maastricht en omgeving ontdekken. Met de e-bike ervaar je dat je gemakkelijk de heuvels van Limburg neemt. Vanaf € 10,- kun je vaak al een fiets huren. Kijk op de website van de VVV voor een overzicht van verhuurlocaties in Maastricht.

Reisadvies