Fietsverhuur

Op verschillende locaties kun je een fiets huren. Om de laatste kilometers tot uw bestemming af te leggen of voor een dagje fietsen in Zuid-Limburg.

Met de OV-fiets naar je bestemming

Reis je met de trein en ligt je bestemming niet op loopafstand van het station, huur dan een OV-fiets. Voor slechts € 3,85 (voor 24 uur) kun je een dag een OV-fiets gebruiken.

  • Op station Maastricht vind je de OV-fietsen in de ondergrondse fietsenstalling, de stalling bereik je via de trappen of roltrap op het stationsplein (voorzijde van het station).
  • Bij station Maastricht Noord en Maastricht Randwyck staan de OV-fietsen in de fietskluizen. Deze kun je openen met een OV-chipkaart met een OV-fietsabonnement. Dit abonnement vraag je aan via www.ov-fiets.nl. Op de website staat ook een overzicht met alle locaties waar je een OV-fiets kunt huren. 

Met de Reisplanner Xtra app kun je ook bekijken hoeveel OV-fietsen er op de locatie aanwezig zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Fiets of e-bike huren Maastricht en omgeving

Met de fiets of e-bike kun je op een sportieve manier Maastricht en omgeving ontdekken. Met de e-bike ervaar je dat je gemakkelijk de heuvels van Limburg neemt. Vanaf € 10,- kun je vaak al een fiets huren. Kijk op de website van de VVV voor een overzicht van verhuurlocaties in Maastricht.

Reisadvies

Snel van het station naar je bestemming?

Neem de OV-fiets of Arriva Nextbike!