P+R-dagretour levert € 2,- korting bij Subway

Parkeerplek aan de rand van de stad? Dan tel je mee voor een beter bereikbare binnenstad en minder CO2-uitstoot. In de maanden juni, juli en augustus krijg je ook nog eens € 2,- korting op een '30 cm Voordeelmenu' bij Subway Beatrixhaven op vertoon van je P+R-dagretour met buslijn 10. 

P+R Maastricht Noord is in de zomermaanden een extra voordelige parkeergelegenheid voor je bezoek aan het centrum van Maastricht. 

subway_logo_jpeg.png

Hoe doe je mee?

  • Op vertoon van je dagretour met buslijn 10 krijg je € 2 korting bij Subway Beatrixhaven in de maanden juni, juli en augustus.
  • Je kunt één dagretour per ‘30 cm Voordeelmenu’ inleveren.
  • Je krijgt alleen € 2,- korting op je menu bij Subway Beatrixhaven op vertoon van een geldig dagretour met buslijn 10. Heb je gereisd met je OV-chipkaart dan krijg je geen korting. 
  • Op vertoon van een groepsticket voor buslijn 10 krijg je maximaal € 4,- korting op twee voordeelmenu’s. Let wel op dit moet aantoonbaar zijn bij Subway door het aantal personen. 
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. 

P+R Maastricht Noord

Op P+R Maastricht Noord parkeer je gratis en reis je goedkoop verder met buslijn 10 naar het centrum van Maastricht. Een dagretour kost € 2 per persoon en voor een groepsticket van 3-5 personen betaal je € 5. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten rijden vanaf de autosnelwegen A2 (afrit 52) en A79 (afrit 1) aan de Hoekerweg. 

Broodje kopen bij Subway Beatrixhaven

Sinds begin maart is broodjeszaak Subway geopend op het parkeerterrein P+R Maastricht Noord.

Voordelig naar hartje stad?

Parkeer gratis bij P+R Maastricht Noord of Zuid en reis voor € 2,- p.p. verder met buslijn 10.