TEFAF

Van 14 tot en met 24 maart is de kunstbeurs TEFAF in het MECC Maastricht. In 2019 zijn er op de donderdag en vrijdag twee besloten previewdagen, dat betekent dat de beurs vanaf zaterdag 16 maart open is voor het publiek. Bekijk hoe je het gemakkelijkst naar TEFAF in Maastricht reist.

Met het OV

  • Station Maastricht Randwyck ligt op 250 meter afstand van het MECC. Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele reisinformatie.
  • Met de bus reis je vanuit het station gemakkelijk naar het MECC, er rijden verschillende lijnen waarbij je kunt uitstappen bij halte Forum MECC. Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl/limburg.

Per auto

  • Het adres is: MECC, Forum 100, 6229 GV Maastricht.
  • Volg de bewegwijzering naar MECC voor het vinden van een parkeerplaats bij de kunstbeurs. Bij de beurs is voldoende parkeergelegenheid op maximaal 10 minuten loopafstand van de beurs.

Taxi en hotel-shuttle-service

Van 14 tot en met 24 maart zijn er extra faciliteiten om gemakkelijk van en naar hotel, station of luchthaven te reizen. Bekijk het aanbod op de website van TEFAF.

P+R Maastricht Zuid

P+R Maastricht Zuid kan tijdens TEFAF niet gebruikt worden als P+R-locatie. Parkeren in parkeergarage P5 van MECC kan tijdens TEFAF tegen het reguliere tarief van € 15,- per dag.

Via P+R Maastricht Noord

Je kunt ook gebruikmaken van P+R Maastricht Noord. Daar parkeer je gratis en kun je 4 x per uur verder reizen met buslijn 10 voor € 2,- retour naar Randwyck (Uitstappen bij Forum MECC), of 2 x per uur per trein naar Station Randwyck tegen het reguliere OV-tarief € 1,77 enkele reis. Het MECC bevindt zich op loopafstand van Station Randwyck. 

Reistips naar Maastricht

  • De routeplanner adviseert je hoe je snel en comfortabel naar Maastricht reist.
  • Raadpleeg voor je vertrek de Slimme kaart, zodat je op de hoogte bent van de actuele verkeerssituatie, trajecttijden, drukte op de weg en/of de bezetting van de door jou gewenste parkeerlocatie.
  • Bezoek je ook het centrum van Maastricht? Parkeren aan de randen van het centrum is goedkoper (Park+Walk). Parkeren in Centrum West (Vrijthof, Markt, O.L. Vrouweplein) is duurder dan in Centrum Oost (Wyck-Ceramique).

Meer informatie

Neem contact op met de Klantenservice van Maastricht Bereikbaar via +31 (0)43 799 94 09 of bel met telefoonnummer 14043 van de Gemeente Maastricht. Je kunt jouw vragen ook mailen aan klantenservice@maastrichtbereikbaar.nl.

Altijd actuele reisinformatie

Bekijk onze slimme kaart voor de drukte op de weg, wegwerkzaamheden en parkeerinformatie.

Combineer auto met OV

Parkeer goedkoop bij een P+R-terrein en reis verder met de trein.