TEFAF

Van 8 tot en met 18 maart is de kunstbeurs TEFAF in het MECC Maastricht. In 2018 zijn er 2 besloten previewdagen, dat betekent dat de beurs vanaf 10 maart open is voor het publiek. Bekijk hoe je het gemakkelijkst naar TEFAF reist.

Met het OV

 • Station Maastricht Randwyck ligt op 250 meter afstand van het MECC. Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele reisinformatie.
 • Met buslijn 30 reis je gemakkelijk naar het MECC. Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl/limburg.

Per auto

 • Het adres is: MECC, Forum 100, 6229 GV Maastricht.
 • Volg de bewegwijzering naar MECC voor het vinden van een parkeerplaats bij de kunstbeurs. Bij de beurs is voldoende parkeergelegenheid op maximaal 10 minuten loopafstand van de beurs.

Let op: afsluiting A79 tussen knooppunten Kunderberg en Kruisdonk

 • In het weekend van vrijdag 16 maart 21.00 uur tot maandag 19 maart 05.00 uur is de A79 van Heerlen naar Maastricht afgesloten voor alle weggebruikers, tussen knooppunt Kunderberg en knooppunt Kruisdonk.
 • Bezoek je de TEFAF vanuit de richting Duitsland/Heerlen, volg dan de omleiding via de A76 richting Geleen en vervolgens bij knooppunt Kerensheide via de A2 richting Maastricht.

Taxi en hotel-shuttle-service

Van 8-18 maart zijn er extra faciliteiten om gemakkelijk van en naar hotel, station of luchthaven te reizen. Bekijk het aanbod op de website van TEFAF.

P+R Maastricht Zuid

P+R Maastricht Zuid is gesloten tijdens TEFAF. Als bezoeker van TEFAF kun je natuurlijk wel parkeren in parkeergarage P5 van MECC. Tijdens TEFAF geldt hier een tarief van € 13,- per dag.

Via P+R Maastricht Noord

Je kunt ook gebruikmaken van P+R Maastricht Noord. Daar parkeer je gratis en reist 4 x per uur met buslijn 10 voor € 2,- retour naar Randwyck (Uitstappen bij Forum MECC), of 2 x per uur per trein naar Station Randwyck tegen regulier OV-tarief € 1,77 enkele reis. Het MECC bevindt zich op loopafstand van Station Randwyck.

Reistips naar Maastricht

 • De routeplanner adviseert je hoe je snel en comfortabel naar Maastricht reist.
 • Raadpleeg voor je vertrek de Slimme kaart zodat je op de hoogte bent van de actuele verkeerssituatie, trajecttijden, drukte op de weg en/of de bezetting van de door jou gewenste parkeerlocatie.
 • Parkeren aan de randen van het centrum is goedkoper (Park+Walk). Parkeren in Centrum West (Vrijthof, Markt, O.L. Vrouweplein) is duurder dan in Centrum Oost (Wyck-Ceramique).
 • Op sommige locaties kun je voorafgaand aan je bezoek een parkeerplaats reserveren. Je bent dan verzekerd van een parkeerplaats en ontkomt dan tegelijkertijd aan een wachtrij voor de betaalautomaat voordat je kunt uitrijden.
 • Kom je met de fiets? Dan kun je jouw fiets stallen in de fietsrekken of fietsenstallingen in onze stad. Er zijn gratis bewaakte, overdekte fietsenstallingen op de Markt, de Kesselskade en het Station en is er een gratis maar onbewaakte overdekte fietsenstalling op het Vrijthof.

Meer informatie

Neem contact op met de Klantenservice van Maastricht Bereikbaar via +31 (0)43 799 94 09 of bel met telefoonnummer 14043 van de Gemeente Maastricht. Je kunt jouw vragen ook mailen aan klantenservice@maastrichtbereikbaar.nl.

Altijd actuele reisinformatie

Bekijk onze slimme kaart voor de drukte op de weg, wegwerkzaamheden en parkeerinformatie.

Combineer auto met OV

Parkeer goedkoop bij een P+R-terrein en reis verder met de trein.