Klipperweg | Afsluiting brug Itteren

Matige hinder (5 - 10 minuten file / omrijden)

Van:
08-07-2019 00:00
Tot:
05-08-2019 05:00

Soort wegwerkzaamheden

Herinrichting- / onderhoudswerkzaamheden

Wegbeheerder

Gemeente Maastricht

Vanwege renovatiewerkzaamheden is de brug in Itteren van 8 juli tot 2 augustus 2019 afgesloten voor alle verkeer. Verkeer volgt tijdens de werkzaamheden een omleiding via de dorpskernen Itteren en Borgharen. Volg ter plekke de gele omleidingsborden.  
Ook de bussen van Arriva volgen een aangepaste dienstregeling en hierdoor komen de bushaltes tussen de brug Itteren en Bunde te vervallen. Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl.

Beperkte parkeermogelijkheden rondom de brug

Tijdens de werkzaamheden zorgen de vrachtwagens van Sibelco voor het aanleveren van materialen. Om doorgang te bieden aan de grote voertuigen, geldt er een parkeerverbod voor de Adam van Harenstraat (in Borgharen), Pasestraat, Ruyterstraat en Geinde – Op de Bosch (in Itteren). Dit parkeerverbod geldt tussen 6.30 uur en 17.00 uur.

 

Weg dicht in beide richtingen

Omleidingen

Omleiding 1

Via Op de Bos, Geneinde, Ruyterstraat, Pasestraat, Brigidastraat, Spekstraat, Kasteelstraat, Daalstraat, Bovenstraat, Sluisdijk, Willem Alexanderweg, Galjoenweg, Fregatweg, Klipperweg, Meerssenhoven


Fietsomleiding


Omleiding 1

Via Meerssenhoven, Klipperweg, Fregatweg, Galjoenweg, Willem Alexanderweg, Balijeweg, Ankerkade, Sluisdijk, Bovenstraat, Daalstraat, Spekstraat, Pasestraat, Brigidastraat, Ruyterstraat, Geneinde, Op de Bos


Fietsomleiding