Ga direct naar het artikel

TEFAF Maastricht

5 - 15 maart 2020

TEFAF

Van 7 tot en met 15 maart is de kunstbeurs TEFAF met meer dan 275 dealers uit 20 landen in het MECC Maastricht. In 2020 zijn er op de donderdag 5 en vrijdag 6 maart twee besloten previewdagen. Bekijk onze reistips om je reis naar de TEFAF te plannen.

Met het OV

  • Station Maastricht Randwyck ligt op 250 meter afstand van het MECC. Dit station kun je bereiken met de Arriva treinen vanuit Roermond en Heerlen. Raadpleeg www.9292ov.nl voor actuele reisinformatie.
  • Vanuit Maastricht centraal station heb je treinverbindingen met Eindhoven/Amsterdam, Brussel en Aken/Keulen.
  • Met de bus reis je vanuit centraal station in Maastricht gemakkelijk naar het MECC, er rijden verschillende lijnen waarbij je kunt uitstappen bij halte Forum MECC. Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl/limburg. Betaal met je OV-chipkaart, koop vooraf online een ticket of betaal in de bus. 

Per auto

  • Het adres is: MECC, Forum 100, 6229 GV Maastricht.
  • Op de snelweg A2 neem je komende vanuit het noorden de afrit 55 Randwyck/MECC/MUMC+. Komende vanuit het zuiden de afrit 56 Gronsveld.
  • Volg vanaf de afrit de bewegwijzering naar MECC voor het vinden van een parkeerplaats bij de kunstbeurs. Er zijn verschillende parkeergarages -en terreinen (P1, P2, P3, P5, P6 en P9) bij het MECC op maximaal 10 minuten loopafstand van de beurs. Parkeerkaart kost € 15 per dag.
  • In de buurt van MECC Maastricht wijzen verkeersregelaars de weg naar de beschikbare parkeergarages. Volg hun aanwijzingen altijd op.

Taxi en hotel-shuttle-service

Van 7 tot en met 15 maart zijn er extra faciliteiten om gemakkelijk van en naar je hotel, het station of de luchthaven te reizen. De stichting samenwerkende Hotels Maastricht (SAHOT) stellen een hotelshuttle ter beschikking naar hun hotels. Informeer bij jouw hotel naar de mogelijkheden om gebruik te maken van deze shuttleservice.

Via P+R Maastricht Noord

Je kunt ook gebruikmaken van P+R Maastricht Noord. Daar parkeer je gratis en kun je 4 x per uur verder reizen met buslijn 10 voor € 2,15 prijs p.p. voor een dagretour naar Randwyck (uit- en opstappen bij Forum MECC), een groepsticket voor 3-5 personen kost € 5,40. Met de trein kun je tegen het reguliere OV-tarief twee keer per uur naar Station Randwyck.  

Reistips naar Maastricht

  • Reis je via P+R Maastricht Noord, maak dan gebruik van je dagretour voor buslijn 10 om uit te stappen in het centrum van de stad.
  • Bezoek je ook het centrum van Maastricht? Parkeer dan aan de kant van de Maas waar je vandaan komt. Op een P+W-locatie betaal je voor een vast dagtarief en loop je binnen 10 minuten naar het centrum. Bij P+W Stadspark betaal je € 9 per dag en in het weekend is P+W Bonnefanten ook een P+W-gelegenheid, hier betaal je € 10 per dag. Andere parkeergelegenheden in Centrum-Oost/Wyck zijn Plein 1992, de Colonel en de Griend. Kijk voor het overzicht van alle parkeerlocaties in Maastricht op de Slimme Kaart.
  • Of laat de auto bij MECC Maastricht staan en loop in 20 minuten naar het OLV-plein.

Met de fiets

Ben je inwoner of kom je uit de omgeving? Denk dan ook eens aan de fiets. Bij het MECC is een gratis fietsenstalling onder de Maastricht Passage (voor de hoofdingang van het MECC) of maak gebruik van een van de fietsrekken rondom het MECC.

Meer informatie 

Bekijk de website van de TEFAF voor meer informatie over de beurs.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief