Ga direct naar het artikel

Fiets met klein gebrek?

Laat het gratis repareren!

8 mei 2021 Zet in mijn agenda

Fiets met klein gebrek? Laat het gratis repareren!

Heb jij een klein gebrek aan je fiets? Laat hem niet staan in de schuur! Kom op zaterdag 8 mei tussen 10 en 13 uur naar winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht. De mobiele fietsenmaker kijkt voert kleine reparaties uit. Gratis voor jou, Maastricht Bereikbaar betaalt.

Goede fiets, goede beweging

Juist nu is het belangrijk dat we in beweging blijven. Daarom geven we graag voorrang aan de fiets. Fietsenmaker Verhulst repareert kleine gebreken, zoals een los schroefje, verkeerd afgestelde remmen, een ketting die eraf ligt of een lekke band. Heb je een band die vervangen moet worden? Die heeft de fietsenmaker niet voor handen. Neem je er één mee? Dan zet de fietsenmaker deze band graag op je fiets.

Houd afstand en wacht op je beurt

Bij deze actie zijn maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus genomen. Houd 1,5 meter afstand, ook als je even op je beurt staat te wachten. 

Op 29 mei staan we bij Winkelcentrum De Beente. 

Poster Enjoying City
Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief