Ga direct naar het artikel
19 september 2019

Korting scoren bij Subway met je P+R-dagretour

Sinds begin maart is broodjeszaak Subway op het parkeerterrein bij P+R Maastricht Noord geopend. Je parkeert er gratis voor de deur en in juni, juli en augustus ontvangen automobilisten op vertoon van hun P+R-dagretour € 2,- korting bij Subway Beatrixhaven. De zomercampagne ‘Elke beweging telt’ daagt reizigers uit mee te doen voor een goed bereikbare stad en minder CO2-uitstoot. Ook een parkeerplek aan de rand van de stad telt mee.

Grootste klant

“Heel wat werknemers van de omliggende bedrijven op de Beatrixhaven weten hun weg inmiddels te vinden naar onze broodjeszaak,” laat bedrijfsleider Leroy Cruts weten. “Onze grootste klant is momenteel Logic All dat in hetzelfde bedrijfsgebouw is gevestigd. Logic All is gespecialiseerd in opleidingen en advies op het gebied van veiligheid, Arbo, verkeer, transport en logistiek. De cursisten krijgen van het bedrijf een gratis lunch bij ons aangeboden.”

 Laat maar komen die extra drukte!

“Met de P+R-kortingsactie hopen we ook meer bezoekers van P+R Maastricht Noord te trekken. Ze kunnen hun korting verzilveren voor een broodje op weg naar hun werk of op de terugreis naar huis. Met een team van zes medewerkers en een mooi nieuw terras voor onze deur zijn we op volle sterkte om de eventuele extra drukte aan te kunnen.”

Gratis parkeren bij P+R Maastricht Noord

Op P+R Maastricht Noord parkeer je gratis en reis je goedkoop verder met buslijn 10 naar het centrum van Maastricht. Een dagretour kost € 2 per persoon. Een groepsticket van 3-5 personen kost € 5. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten rijden vanaf de autosnelwegen A2 (afrit 52) en A79 (afrit 1) aan de Hoekerweg. Kijk voor meer informatie over parkeren bij P+R Maastricht Noord bij Auto/P+R.

Openingstijden Subway

Broodjeszaak Subway bij P+R Noord is elke dag open van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over Subway, Limmelderweg 3 op www.subway.nl.

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief