Ga direct naar het artikel
17 juni 2019

JONGR Maastricht telt mee

Op 29 juni organiseert de jongerenjaar JONGR het event MYCYCLE op de Markt van Maastricht met aandacht voor veilig fietsen in Maastricht. JONGR hield een enquete onder jongeren. 400 van hen gaven hun mening over de mobiliteit in de stad. Daaruit bleek onder meer dat maar liefst de helft van de jongeren hun telefoon op de fiets gebruikt. Ook Maastricht Bereikbaar is aanwezig met meer informatie over slimme en duurzame reisacties voor een leefbare en goed bereikbare binnenstad, want elke beweging telt.

Fiets zeker even langs!

Om 13 uur trapt wethouder Gert-Jan Krabbendam het event af, letterlijk. Er komt een Crazy bike parcours, een fietsquiz en je kunt je fiets laten keuren. Ons promotieteam Elke beweging telt deelt wincodes uit aan fietsers. Je maakt kans op een e-bike t.w.v. € 2.500,- , OV-tegoed van € 200,- op een persoonlijke OV-chipkaart, activity watches (stappentellers), maandabonnementen op P+R Maastricht Noord en Bever-cadeaubonnen. Om 17 uur is dit event afgelopen. Fiets voor die tijd even langs!

Samenwerking

MYCYCLE is tot stand gekomen dankzij een internationale samenwerking tussen JONGR en Globelink, Op De Pedalen en Maastricht Bereikbaar (en VVN onder voorbehoud).

Op de hoogte blijven?
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief