Van lease naar e-lease? Doe het E-asy!

Wil je een elektrische auto gaan leasen, maar lopen de huidige leasecontracten nog een tijdje door? Ga voor E-asy! Dat is de makkelijkste manier om over te stappen van lease naar e-lease. Als je als werkgever bent aangesloten bij Maastricht Bereikbaar kun je een vergoeding voor het afkopen van je huidige leasecontract krijgen en kun je direct beginnen met elektrisch rijden. Via onderstaande link kan je lezen hoe de bijdrageregeling is opgezet, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en hoe je werkgever zich hiervoor kan aanmelden.

Voor werkgevers die zijn aangesloten bij Maastricht Bereikbaar 

Deze pilot past in het nieuwe programma van Maastricht Bereikbaar. Hierin is aandacht voor toekomstgericht autorijden voor een beter klimaat. We helpen werkgevers graag slim op weg om hun lease-vloot versneld te verduurzamen. Hiervoor is een bijdrageregeling ontwikkeld om huidige leasecontracten af te kopen. Het aanbod is beperkt, dus bekijk snel de mogelijkheden van E-asy!
Ben je nog geen aangesloten werkgever? Neem dan vrijblijvend contact op met onze mobiliteitsmakelaars voor meer informatie. 

Vandaag nog overstappen van lease naar e-lease? Dat is E-asy!

Publicatiedatum 26 augustus 2019