€ 2,- retour Sittard-Maastricht

kaartje_traject_2_eurokaartjes_2017.pngReis in de weekenden van Magisch Maastricht 2017 voor € 2,- retour met de stoptrein van Arriva vanaf stations Sittard, Geleen, Lutterade, Beek-Elsloo en Bunde naar Maastricht. Beperkt aantal kaartjes, op=op!

Online tickets bestellen

Via de website van Arriva kun je voor vertrek je treinretourtjes kopen. Vul je e-mailadres in en geef hieronder akkoord op de algemene voorwaarden van Maastricht Bereikbaar. Vervolgens kom je op de website van Arriva om je kaartjes te bestellen. Op de website van Arriva kies je de datum waarop je wilt reizen, en het aantal tickets voor het traject Sittard-Maastricht. Vervolgens betaal je via Ideal. 

Op de reisdag neem je de tickets geprint mee in de trein of kunt het e-ticket tonen op je mobiele telefoon.

Bestel je tickets!

Deelnamevoorwaarden
Deze persoonsgegevens worden door Maastricht Bereikbaar verwerkt ten behoeve van het verrichten van onderzoek naar de verbetering van de mobiliteit in de regio Maastricht en u rechtstreeks te kunnen benaderen voor evaluatiedoeleinden, waaronder het afnemen van enquêtes.

De verwerking van uw persoonsgegevens door Maastricht Bereikbaar zal plaatsvinden met inachtneming van het bepaalde in de Privacyvoorwaarden Maastricht Bereikbaar, het Maastricht Bereikbaar privacy statement en het Maastricht Bereikbaar privacybeleid, kosteloos beschikbaar via www.maastrichtbereikbaar.nl. Maastricht Bereikbaar draagt er in dit verband voor zorg dat te publiceren onderzoeksresultaten niet zijn te herleiden tot uw individuele deelname en anonimiteit is gewaarborgd.Ik ga akkoord met de voorwaarden *

Gerelateerde aanbiedingen bij de actie Slim en goedkoop naar Magisch Maastricht

€ 2,- Kerkrade/Heerlen-Maastricht

€ 2,- retour Vaals-Maastricht

P+R Zuid elk weekend gratis

€ 2,- ticket P+R Maastricht Noord

€ 2,- combiticket P+R Maastricht Zuid

Parkeren en bereikbaarheid

€ 49,- retour Maastricht met overnachting

€ 19,- dagretour Maastricht

5 weken gratis een e-bike proberen

#ikreisslim

Amalie van Stekelenburg over het OV
Amalie van Stekelenburg over het OV

“Het € 2,- kaartje is een aantrekkelijk alternatief voor reizen met de auto.”

Lees verder