Ontdek het OV

Reis je met de auto naar het werk en werk je bij een partner van Maastricht Bereikbaar? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden maximaal 8 weken gratis met de trein (2e klasse) en de bus reizen voor het woon-werkverkeer in Zuid-Limburg, met een OV-chipkaart van Maastricht Bereikbaar. Je kunt ook parkeren bij een P+R en van daaruit verder reizen met het OV. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders.

Ook voor deelnemers die in België wonen

Als je deelneemt aan Ontdek het OV en in België woont, kun je 1 maand gratis kennismaken met het OV-aanbod van De Lijn. Met de OV-kaart van De Lijn kun je ook met de bus van Arriva doorreizen naar Maastricht Randwyck. We adviseren je na de actie over abonnementen en kortingen bij De Lijn.

Voor wie?

Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van partners van Maastricht Bereikbaar die nu het merendeel van de woon-werkritten binnen Zuid-Limburg met de auto reizen. Daarnaast moet het de 1e keer zijn dat je deelneemt aan een OV-probeeractie van Maastricht Bereikbaar. 

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Lees eerst de privacy - en productvoorwaarden.

Persoonlijk abonnementsadvies en vervolgaanbod

Na afloop van de actie krijg je als deelnemer een persoonlijk abonnementsadvies. Daarnaast krijgen deelnemers die definitief de overstap naar het OV maken een aantrekkelijk vervolgaanbod.

#ikreisslim

Arpad Szilagyi over het OV
Arpad Szilagyi over het OV

“Ik had nooit gedacht dat reizen met het OV zo goed zou bevallen.”

Lees verder

Dit is mijn P+R-dag