Ontdek het OV

Reis je met de auto naar het werk en werk je bij een partner van Maastricht Bereikbaar? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden maximaal 8 weken gratis met de trein (2e klasse) en de bus reizen voor het woon-werkverkeer in Zuid-Limburg en met de trein tot Weert, met een OV-chipkaart van Maastricht Bereikbaar. Je kunt ook parkeren bij een P+R en van daaruit verder reizen met het OV. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders.

Voor wie?

Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van partners van Maastricht Bereikbaar die nu het merendeel van de woon-werkritten binnen Zuid-Limburg met de auto reizen. Daarnaast moet het de 1e keer zijn dat je deelneemt aan een OV-probeeractie van Maastricht Bereikbaar. 

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Lees eerst de privacy - en productvoorwaarden.

Persoonlijk abonnementsadvies en vervolgaanbod

Na afloop van de actie krijg je als deelnemer een persoonlijk abonnementsadvies. Daarnaast krijgen deelnemers die definitief de overstap naar het OV maken een aantrekkelijk vervolgaanbod.

Fiscaal voordeel OV

Als je in loondienst werkt en geen vergoeding ontvangt voor je reiskosten (per openbaar vervoer) van je werkgever, dan kun je onder bepaalde voorwaarden vaste kosten aftrekken van je inkomen. Als je van je werkgever een vergoeding ontvangt voor je reiskosten, dan moet je deze vergoeding aftrekken van dit vaste bedrag. Lees meer over de voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

#ikreisslim

Johan Camp over Ontdek het OV
Johan Camp over Ontdek het OV

“44% van de ruim 1.000 deelnemers reist nog wekelijks met het OV!”

Lees verder

Dit is mijn P+R-dag