Ontdek de e-bike

Werk je bij een partner van Maastricht Bereikbaar of reis je met de auto naar het werk en rijd je daarbij regelmatig over een van de Maasbruggen in Maastricht? Dan kun je via Ontdek de e-bike gratis 1 week een e-bike, speedbike of elektrische bakfiets proberen. Reserveer de e-bike in de periode dat ze bij jou op het werk staan, of op een moment dat je zelf kiest bij ons uitgiftepunt Cycle Center in het centrum van Maastricht.

Let op: in december en de eerste week van januari is deelnemen niet mogelijk vanwege de december e-bikeactie. Vanaf begin januari kun je weer een e-bike voor 1 week reserveren. 

Aanmelden voor Ontdek de e-bike op het werk

Aanmelden voor een e-bike via het uitgiftepunt

Kijk voor meer info op www.ontdekdeebike.nl of bij de veelgestelde vragen.

December e-bike-actie: 5 weken lang gratis e-bike

Reis jij regelmatig met de auto naar Maastricht? Kom in beweging en haal een frisse neus met onze december e-bike-actie. Daarmee kun je 5 weken lang gratis een e-bike proberen! Goed voor je lijf en portemonnee, én voor de bereikbaarheid tijdens de drukste dagen van het jaar. Je komt in aanmerking als je tenminste 5 kilometer van het stadscentrum van Maastricht woont en niet eerder hebt meegedaan aan een e-bike actie van Maastricht Bereikbaar. Let op: beperkte beschikbaarheid. Vol=vol.

Meer informatie over de decemberactie

Korting op een fiets of e-bike

Van plan om een nieuwe fiets of e-bike aan te schaffen? In samenwerking met de rijwielhandelaren uit de regio doen we een aantrekkelijk aanbod.

Vraag een kortingsvoucher aan

Op www.ontdekdeebike.nl/kortingsvoucher vind je alle informatie en voorwaarden. Of bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Een testrit maken

Wil je meer informatie over een bepaalde e-bike en/of een advies op maat, dan kun je een testrit maken bij de vele rijwielhandelaren in Zuid-Limburg. Bekijk de beschikbare testfietsen en reserveer direct via ontdekdeebike.nl/test-een-e-bike-bij-de-rijwielhandelaar.html.

#ikreisslim

Patricia Senden over de e-bike
Patricia Senden over de e-bike

“Zoek een goede fietsroute en ga op pad met de e-bike!”

Lees verder