Prijzen

Trap jij de winter door dan maak je kans op leuke prijzen. Per gemeente verloten we meerdere prijzen zoals een smartwatch een Fitbit Alta (t.w.v. € 150,-) of Bever cadeaubonnen. Prijswinnaars worden na afloop van de fietsmaand bekend gemaakt via de website en sociale media van Maastricht Bereikbaar. 
Meedoen is heel eenvoudig. Vul het formulier in op de website en upload een actuele winterfietsfoto om kans te maken. 

Goed voor het mileu

Meedoen aan onze actie is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu. Je zorgt ook voor minder CO2-uitstoot, elke keer dat je de auto laat staan. In overleg met de drie gemeenten doen wij daar nog een schepje bovenop! Zo bekijken we met Centrum voor Natuur- en Milieueducatie in Maastricht naar de mogelijkheden om extra bomen te planten. Op die manier halen we nog eens extra CO2 uit de lucht.

Aanmelden winterfietsen

Ik doe mee met een: *
Wil je gebruik maken van een van onze e-bikes? Reserveer dan een e-bike via onderstaande buttons per gemeente.
Bekijk de algemene voorwaarden

De verwerking van uw persoonsgegevens door Maastricht Bereikbaar zal plaatsvinden met inachtneming van het bepaalde in de Privacyvoorwaarden Maastricht Bereikbaar, het Maastricht Bereikbaar privacy statement en het Maastricht Bereikbaar privacybeleid, kosteloos beschikbaar via www.maastrichtbereikbaar.nl. Maastricht Bereikbaar draagt er in dit verband voor zorg dat te publiceren onderzoeksresultaten niet zijn te herleiden tot uw individuele deelname en anonimiteit is gewaarborgd.


Maastricht Bereikbaar mag mijn aanmelding (naam, motivatie en foto) gebruiken voor de on- en offline communicatiemiddelen van Maastricht Bereikbaar.
Ik ga akkoord met de voorwaarden: *


Gerelateerde aanbiedingen bij de actie Fiets mee door deze winter

Heel Maastricht Fietst

Heel Heerlen Fietst

Heel Sittard-Geleen Fietst

Deelnemers

#ikreisslim

Rob Starren fietst door
Rob Starren fietst door

“Weer of geen weer. Ik heb het fietsen gewoon nodig”

Lees verder