Heel Sittard-Geleen Fietst

In de maanden januari en februari stimuleren we Heel Sittard-Geleen om mee te fietsen met de winteractie. Doe mee op je eigen fiets of reserveer een van onze e-bikes of speedbikes. Een e-bike of speedbike maakt het makkelijker om in de winter door te fietsen. Wilde je altijd al eens zo’n fiets proberen, dan is dit een uitgelezen kans!

Probeer gratis een e-bike

Er zijn twee probeerperiode om een e-bike of speedbike te proberen. Het ophalen en inleveren gebeurt bij het Tom Dumoulin Bike Park, Parijsboulevard 335 in Sittard. 

  • Probeerperiode 1: zaterdag 26 januari  - zaterdag 9 februari
  • Probeerperiode 2: zaterdag 9 februari - zaterdag 23 februari
  • Tijden: ophalen van de fiets is tussen 13.00 - 15.00 en het terugbrengen tussen 10.00 - 11.00 uur

Het reserveren van e-bike of speedbike kan via de website van Ontdek de e-bike. Je maakt een account aan, vult bij werkgever winterfietsen in en gaat akkoord met de productvoorwaarden. Vervolgens kun je in het reserveersysteem jouw gewenste fiets en probeerperiode aanklikken. Bij het ophalen van de e-bike of speedbike neem je een ingevulde bruikleenovereenkomst mee. 

Heb je al een (bestaand) account, gebruik deze dan om jouw fiets te reserveren. Lukt het niet om met je bestaande account een fiets te reserveren, stuur dan een mail naar: info@ontdekdeebike.nl met daarin het e-mailadres van je account en de actie waaraan je wilt deelnemen.

E-bike of speedbike reserveren

Gerelateerde aanbiedingen bij de actie Fiets mee door deze winter

Heel Maastricht Fietst

Heel Heerlen Fietst

Prijzen

Deelnemers

#ikreisslim

Maarten Smits fietst door
Maarten Smits fietst door

“Bij extreem weer, werk ik een dagje vanuit thuis”

Lees verder