Heel Sittard-Geleen Fietst

In de maanden januari en februari stimuleren we Heel Sittard-Geleen om mee te fietsen met de winteractie. Doe mee op je eigen fiets of reserveer een van onze e-bikes of speedbikes. Een e-bike of speedbike maakt het makkelijker om in de winter door te fietsen. Wilde je altijd al eens zo’n fiets proberen, dan is dit een uitgelezen kans!

 Probeer gratis een e-bike

Er zijn twee probeerperiode om een e-bike of speedbike te proberen. Het ophalen en inleveren gebeurt bij het Tom Dumoulin Bike Park, Parijsboulevard 335 in Sittard. 

  • Probeerperiode 1: zaterdag 26 januari (ophalen fiets tussen 13.00 - 15.00 uur) - zaterdag 9 februari (terugbrengen fiets tussen 10.00 en 11.00 uur) = reserveren niet meer mogelijk
  • Probeerperiode 2: zaterdag 9 februari (ophalen fiets tussen 13.00 - 15.00 uur) - zaterdag 23 februari (terugbrengen fiets tussen 10.00 - 11.00 uur)

Het reserveren van je e-bike of speedbike voor de probeerperiode van 9 februari kan via de website van Ontdek de e-bike tot donderdag 7 februari 18.00 uur (48 uur van tevoren). Je maakt een account aan, vult bij werkgever winterfietsen in en gaat akkoord met de productvoorwaarden. Vervolgens kun je in het reserveersysteem jouw gewenste fiets en probeerperiode aanklikken. Bij het ophalen van de e-bike of speedbike neem je een ingevulde bruikleenovereenkomst mee. 

Heb je al een (bestaand) account, gebruik deze dan om jouw fiets te reserveren. Lukt het niet om met je bestaande account een fiets te reserveren, stuur dan een mail naar: info@ontdekdeebike.nl met daarin het e-mailadres van je account en de actie waaraan je wilt deelnemen.

Kom je met je eigen fiets naar het ophaalpunt in Sittard? Houd er dan rekening mee dat bij het Tom Dumoulin Bike Park geen bewaakte fietsenstalling is om je eigen fiets veilig te stallen.

E-bike of speedbike reserveren

Gerelateerde aanbiedingen bij de actie Fiets mee door deze winter

Heel Maastricht Fietst

Heel Heerlen Fietst

Prijzen

Deelnemers

#ikreisslim

Maarten Smits fietst door
Maarten Smits fietst door

“Bij extreem weer, werk ik een dagje vanuit thuis”

Lees verder