Heel Maastricht Fietst

In de maand november starten de Heel Maastricht Fietst wintereditie in Maastricht. Iedereen kan meedoen aan deze actie met zijn eigen fiets of probeer twee weken gratis een e-bike of speedbike. Een e-bike of speedbike maakt het makkelijker om in de winter door te fietsen. Wilde je altijd al eens zo’n fiets proberen, dan is dit een uitgelezen kans!

Probeer gratis een e-bike

Er zijn twee probeerperiode om een e-bike of speedbike te proberen. Het ophalen en inleveren gebeurt bij ons Uitgiftepunt Cycle Center op de Sint Gerardusweg 40. 

  • Probeerperiode 1: zaterdag 17 november  - zaterdag 1 december
  • Probeerperiode 2: zaterdag 1 december - zaterdag 15 december
  • Tijden: ophalen van de fiets is tussen 13.00 - 15.00 en het terugbrengen tussen 10.00 - 11.00 uur

Het reserveren van e-bike of speedbike kan via de website van Ontdek de e-bike. Je maakt een account aan, vult bij werkgever winterfietsen in en gaat akkoord met de productvoorwaarden. Vervolgens kun je in het reserveersysteem jouw gewenste fiets en probeerperiode aanklikken. Bij het ophalen van de e-bike of speedbike neem je een ingevulde bruikleenovereenkomst mee. 

Heb je al een (bestaand) account, gebruik deze dan om jouw fiets te reserveren. Lukt het niet om met je bestaande account een fiets te reserveren, stuur dan een mail naar: info@ontdekdeebike.nl met daarin het e-mailadres van je account en de actie waaraan je wilt deelnemen.

E-bike of speedbike reserveren

Gerelateerde aanbiedingen bij de actie Fiets mee door deze winter

Heel Heerlen Fietst

Heel Sittard-Geleen Fietst

Prijzen

Deelnemers

#ikreisslim

Saskia Eggen fietst door
Saskia Eggen fietst door

“Eigenlijk zijn er geen redenen te noemen om niet te gaan fietsen!”

Lees verder