Heel Heerlen Fietst

In de maand december en januari roepen we heel Heerlen op om op de fiets te stappen. Doe mee met je eigen fiets of maak twee weken lang gebruik van een gratis e-bike of speedbike. Een e-bike of speedbike maakt het makkelijker om in de winter door te fietsen. Wilde je altijd al eens zo’n fiets proberen, dan is dit een uitgelezen kans!

 Probeer gratis een e-bike

Er zijn twee probeerperiode om een e-bike of speedbike te proberen. Het ophalen en inleveren gebeurt in het centrum van Heerlen, Promenade 14 (voormalig Rabobank kantoor). Houd er rekening mee dat je niet de auto voor de deur kunt parkeren. 

  • Probeerperiode 1: zaterdag 22 december  - zaterdag 5 januari 
  • Probeerperiode 2: zaterdag 5 januari - zaterdag 19 januari
  • Tijden: ophalen van de fiets is tussen 13.00 - 15.00 en het terugbrengen tussen 10.00 - 11.00 uur

Het reserveren van e-bike of speedbike kan via de website van Ontdek de e-bike. Je maakt een account aan, vult bij werkgever winterfietsen in en gaat akkoord met de productvoorwaarden. Vervolgens kun je in het reserveersysteem jouw gewenste fiets en probeerperiode aanklikken. Bij het ophalen van de e-bike of speedbike neem je een ingevulde bruikleenovereenkomst mee. 

Heb je al een (bestaand) account, gebruik deze dan om jouw fiets te reserveren. Lukt het niet om met je bestaande account een fiets te reserveren, stuur dan een mail naar: info@ontdekdeebike.nl met daarin het e-mailadres van je account en de actie waaraan je wilt deelnemen.

E-bike of speedbike reserveren

Heel Heerlen Fietst is een initiatief in met medewerking van Heerlen Fietst.

Gerelateerde aanbiedingen bij de actie Fiets mee door deze winter

Heel Maastricht Fietst

Heel Sittard-Geleen Fietst

Prijzen

Deelnemers

#ikreisslim

Alexandra Beijers fietst door
Alexandra Beijers fietst door

“In de winter zitten we al genoeg binnen.”

Lees verder