Helaas... Deze actie is afgelopen.

Bekijk de huidige acties

E-bike actie Maastricht-West

In het najaar van 2018 voert het project Noorbrugtracé nog twee grote hinderklussen uit in Maastricht-West: de herinrichting van de kruising Boschstraat-Frontensingel en de ombouw van de rotonde op de Brusselseweg tot kruising. Autoverkeer krijgt hierdoor te maken met afsluitingen en gewijzigde rijroutes. 

Woon of werk je in Maastricht-West en reis je nu nog vooral met de auto? Probeer dan 2 weken lang gratis een e-bike. Zo ervaar je minder hinder en fiets je de werkzaamheden zo voorbij. Wij bieden deze actie aan in samenwerking met Cycle Center fietsverhuur.

Voor wie?

Deze actie is speciaal voor iedereen die woont en/of werkt in Maastricht-West en nu voornamelijk met de auto reist. Let op: er zijn maar 20 e-bikes beschikbaar voor elke probeerperiode, wees er dus snel bij! Vol=vol. 

Er zijn drie probeerperiodes:

  • van donderdag 18 oktober tot en met donderdag 1 november
  • van donderdag 1 november tot en met donderdag 15 november
  • van donderdag 15 november tot en met donderdag 29 november

Hoe werkt het?

  • Reserveren van een e-bike kan eenvoudig via het speciaal hiervoor ingerichte registratieformulier op de website van Ontdek de e-bike. Lees de actievoorwaarden, meld je aan en reserveer direct een e-bike. In het reserveringssysteem zie je welke e-bikes nog beschikbaar zijn. Je reserveert een e-bike voor 2 weken in de door jou gekozen periode. 
  • Je haalt de fiets op donderdag op bij ons uitgiftepunt Cycle Center in Maastricht, aan de Sint Gerarduweg 40 tussen 15.00 en 18.00 uur. Op de donderdag dat je probeerperiode afloopt, lever je de fiets hier ook weer in tussen 10.00 en 11.00 uur. We vragen iedereen zich te houden aan de opgegeven tijden. 
  • Onze leverancier Cycle Center geeft jou instructies over het gebruik van de e-bike.

E-bike reserveren

Actievoorwaarden

  • Je woont en/of werkt in Maastricht-West en reist nu voornamelijk met de auto. 
  • Je krijgt 2 weken gratis de beschikking over een e-bike van Cycle Center. Cycle Center is een erkend verhuurbedrijf en daarom geniet je als deelnemer een aansprakelijkheidsverzekering en opzittende verzekering. De e-bikes zijn ook verzekerd tegen schade en diefstal. Je gebruikt de e-bike op een nette en zorgvuldige manier.

Vragen?

Neem contact op met de klantenservice van Maastricht Bereikbaar.