tr?id=1652254291746687&ev=PageView&noscrOntdek het OV

fb_01cover_trein02.jpg

Is jouw werkgever aangesloten bij Maastricht Bereikbaar en ga je nu nog (vooral) met de auto naar het werk? Dan kun je tot 8 weken lang gratis het OV proberen voor (een deel van) je woon-werkreis. 

Voor wie?

Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van partners van Maastricht Bereikbaar die nu het merendeel van de woon-werkritten met de auto reizen. Daarnaast moet het de 1e keer zijn dat je deelneemt aan een OV-probeeractie van Maastricht Bereikbaar. 

Voorwaarden

De actie Ontdek het OV is geldig voor het reisgebied Zuid-Limburg. Dat betekent dat je binnen Zuid-Limburg tot 8 weken lang gratis met de trein (2e klasse) en/of bus kunt reizen. Als aanvulling daarop valt ook het NS-treintraject Weert-Roermond-Sittard-Maastricht binnen de actie. Werk je dus in Maastricht en woon je in (de buurt van) Roermond of Weert? Dan kom je aanmerking om de gehele woon-werkafstand gratis met het OV af te leggen.

Kies wat bij jou past!

Via de actie Ontdek het OV kun je met de trein, bus of via een P+R reizen. Kies uit:

  • 2 maanden gratis reizen met trein en/of bus binnen Zuid-Limburg. Je kunt deze optie ook combineren met parkeren bij een gratis P+R-terrein in Zuid-Limburg.
  • 1 maand gratis parkeren op een betaalde* P+R (Valkenburg, Heerlen en Sittard) in Zuid-Limburg en gratis verder reizen met het OV naar je eindbestemming.

Hoe werkt het?

Deelnemers ontvangen een Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders. Wil je (ook) 4 weken gratis parkeren bij P+R Valkenburg, Heerlen of Sittard? In dat geval krijg je 1 maand lang een Smartcard van Q-park. Hiermee parkeer je kosteloos bij de 3 genoemde P+R-terreinen en op rekening bij andere parkeergarages van Q-park. In Valkenburg, Heerlen en Sittard kun je ook kiezen voor alleen het P-aanbod.

Vervolgaanbod

Na afloop van de actie krijg je als deelnemer een persoonlijk abonnementsadvies. Als je ervoor kiest om defintief over te stappen naar het OV, ontvang je bovendien een aantrekkelijke korting.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Lees eerst de privacy - en productvoorwaarden.

#ikreisslim

Dennis Janssen over het OV
Dennis Janssen over het OV

“Tijdens de gratis proefperiode ontdekte ik dat het OV voor mij ook interessant is.”

Lees verder

Abonnement buslijn 10