tr?id=1652254291746687&ev=PageView&noscrDit is mijn P+R-dag!

fb_01cover_trein02.jpg

Een P+R-dag is een dagje zonder verkeer- en parkeerstress, met minder CO2-uitstoot en meer beweging. Het is allemaal mogelijk dankzij de vele P+R’s in de regio. Als je bij een partner van Maastricht Bereikbaar werkt, kun je voor je woon-werkverkeer nu 4 weken gratis gebruikmaken van P+R in Zuid-Limburg. Probeer het gewoon eens af en toe een dagje, om te kijken of het ook iets voor jou is.

Hoe werkt Park+Ride?

  • Parkeer gratis op een P+R en reis gratis met het OV verder naar je eindbestemming. 
  • Onder bepaalde voorwaarden kun je 4 weken gratis het openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer in Zuid-Limburg of in België uitproberen, met de Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders.
  • Als parkeren op de P+R van jouw keuze niet gratis is (P+R Valkenburg, Heerlen en Sittard), betalen we in die periode ook deze kosten voor je!

P+R vanaf Valkenburg, Heerlen en Sittard

  • Je krijgt 1 maand lang een Smartcard van Q-park waarmee je gratis parkeert bij P+R Valkenburg, Heerlen of Sittard en op rekening bij andere parkeergarages van Q-park.
  • In Valkenburg, Heerlen en Sittard kun je ook kiezen voor alleen het P-aanbod van Q-park.
  • Na de maand Ontdek P+R krijg je een advies voor een jaarabonnement afhankelijk van je gebruik. Als je een jaarabonnement aanschaft, krijg je de eerste 3 (van de 12) maanden gratis (=25% korting).

Aanmelden

Meld je via onderstaand formulier aan voor 4 weken gratis OV en plan meteen je eerste P+R-dag.

#ikreisslim

Dennis Janssen over het OV
Dennis Janssen over het OV

“Tijdens de gratis proefperiode ontdekte ik dat het OV voor mij ook interessant is.”

Lees verder

Abonnement buslijn 10